[ miličić.marko @ 16.12.2004. 09:47 ] @
Odlucio sam se za "kopernikus" televizore, ali me interesuje sta preporucujete
1. 72 cm ne flat
2. 63 cm flat

obrazlozite vase preporuke

Hvala

[Ovu poruku je menjao secret dana 16.12.2004. u 14:12 GMT+1]
[ Stefano @ 16.12.2004. 11:40 ] @
U svakom slucaju flat ili "ne flat"(kako ti kazes) gledaj da bude na 100Hz.To je ipak naj bitnije.
[ miličić.marko @ 27.12.2004. 17:05 ] @
Otišao sam u radnju, tamo pažljivo uporedio kvalitret slike i pazario manji ali FLAT TV. Kvalitet je drastično bolji.

PS.
A nije ni toliko veći onaj od 72cm jer mu je vidljivo polje negde oko 68cm (merio sam santimetrom)

Nadam se da će nekom da koristi moje iskustvo!
[ v.e.lj.a @ 26.06.2007. 14:02 ] @
zeleo bih da kupim flat televizor za dnevnu sobu.zanima me koja bi mi dijagonala odgovarala za rastojanje od nekih 2 i po do 3 metra.da li je dovoljno da bude na 100Hz.vidim da dosta ljudi kupuje samsungove modele ,ali me zanima kakvi su i kopernikus modeli.nisam se nesto preterano raspitivao za sada pa bi mi dobro dosla
pomoc oko izbora
hvala
[ plusserv @ 01.07.2007. 12:00 ] @
pre par dana sam isao da pomognem bratu da kupi TV,zvao me posto sam TV serviser.odemo u tehnomarket i od svih stotinak ukljucenih televizora na isti program[plazmi,lcd,flat,100Hz,obicni,ravni ...] NAJBOLJU sliku imao je NEO 63cm ekran zaobljeni klasicni crt ekran,koji je u toj klasi i najjeftiniji [16000 dinara].stereo,teletekst,50Hz,turska sasija,ekran? nepoznato nisam otvarao.pitam ga sta mu je najbitnije dizajn?cena?da se pokaze komsijama?ma ne samo dobra slika. i kupimo NEO,bas taj sa police.ne mora biti pravilo,ali uvek usporedi sliku na slican nacin,tj ukljuci vise TV-a,pa i istih modela.konkretno za ovaj neo turska sasija provereno dobar.
[ Majstor Duja @ 02.07.2007. 10:36 ] @
Citat:
v.e.lj.a: zeleo bih da kupim flat televizor za dnevnu sobu.zanima me koja bi mi dijagonala odgovarala za rastojanje od nekih 2 i po do 3 metra.da li je dovoljno da bude na 100Hz.vidim da dosta ljudi kupuje samsungove modele ,ali me zanima kakvi su i kopernikus modeli.nisam se nesto preterano raspitivao za sada pa bi mi dobro dosla
pomoc oko izbora
hvala

Ekran 55cm je OK za 3 metra daljinu a kopernikus je u biti bio dobra firma pa sad sta ti Bog da...

@plusserv: taj TV na polici je radio ko zna koliko, ja ih kupujem za trecinu cene od novog kad ih prodaju i u glavnom
ne rade dugo nakon kupovine ako ga ne servisiras odmah ...tako da....