[ AsuS @ 17.12.2004. 23:09 ] @
Jel to moguce? Znaci treba mi programcic koji mi omogucuje da pomocu mikrofona i slusalica telefoniram sa racunara pomocu modema.
[ Grand @ 18.12.2004. 14:23 ] @
Sve je moguce ;)
Ja koristim Classic PhoneTools (ali ne znam gde to mozes da skines :() a kada sam kupio modem na CD-u sa drajverima dobio sam i program FaxTalk (tezak je oko 80mb a nije nista posebno).
[ AsuS @ 18.12.2004. 16:04 ] @
Ja sam skino neki programcic zove sse Advanced Call Center al nikako da ga nateram da radi sve je uredu ja nazovem i ono zvoni al niko mene ne cujem. Ja jos da dodam imam Apache HcF v.90 56K data fax speakerphone PCI modem mozda je nesto do nejga.
[ lukkka @ 02.01.2005. 01:27 ] @
http://www.downseek.com/directory/151.asp
Telephone Answering - DownSeek.com

http://www.soft411.com/software/telephone-answering-software.html
Telephone Answering Software Software (Soft411.com)
[ svedok @ 03.01.2005. 13:18 ] @
...Telefoniranje preko neta sa programom X-LITE ima ga na netu.
Pozdrav
[ Corey @ 03.01.2005. 14:19 ] @
A jer to moze sa svakim modemom?
[ prezla @ 05.01.2005. 16:13 ] @
E i meni treba ali proverena varijanta
imam modem bez konektora za mikrofon i sluske.

probao sam svasta ali nisam naso varijantu koja bi radila sa mojim
Lucent Win Modemom

ako sam dobro shvatio to sve radi jedino ako je hardverski modem

da i da nije Telephone Answering Software
nezelim da mi samo odgovara vec da ja pricam kako je covek lepo reko gore.

srecni praznici
[ braker @ 17.01.2006. 02:02 ] @
Dakle,preduslov je voicemodem,zatim ukoliko nemozes na njega direktno spojiti headset,proveri da li je vezan sa zvucnom,a ako ni jedno ni drugo nije slucaj mislim da ti ne preostaje nista drugo do zameniti modem.
Skini CallSoft pro v3.1.40 ili neku raniju verziju.Program je jednostavan za rukovanje,mislim da je velicine 10-ak Mb,a u options mozes proveriti da li imas odgovarajuci modem.
[ colesoft @ 10.05.2006. 01:06 ] @
Pokusao sam sa svim ovim programima ali sagovornik mene ne cuje a ajanjega cujem mikrofon radi provereno, inace modem koji imam je intel ham i ima mic i spk na sebi moze li neka pomoc u kom pravcu da krenem dalje.