[ palenta @ 25.12.2004. 20:32 ] @

Instalirao sam "sygate personall firewall 5.5 build 2637", nabavio sam sve sta je potrebno za registraciju te uradio help/register ali su nedostupna polja (zasivljena) za upis serial number i Registration code.
Prije toga sam uradio import file-a "offline.reg" u registry
Da li neko zna u cemu je problem
[ ivica77 @ 26.12.2004. 18:05 ] @
I mene muci isti problem
[ m4rk0 @ 26.12.2004. 18:12 ] @
Potrazi u registry u okviru Sygate-a, "Expandable string value" pod nazivom "RegKey" i "RegCode" i manualno unesi potrebne podatke ( deni klik -> modify )
[ palenta @ 27.12.2004. 08:12 ] @
Bilo bi super ako bi mogao da objasnis kako da dodjem tog "Expandable string value" trazio sam to u regystry-u ali da me ubijes nikako da nadjem.
Ako ti nije problem objasni detaljnije, nisam do sada bas puno radio sa registry.
Thanks
[ m4rk0 @ 27.12.2004. 13:29 ] @
Udjes u registry i kliknes jednom na " My computer" i on poplavi. Zatim pritisnes
ctrl+f i unesi Sygate i shibni enter. I posle odredjenog vremena ce ti izaci rezultat. Tada potrazi ovo sto ti je dole na slici, stim sto se ti value-i ne moraju nazivati ReKey i RegName vec mogu i Username i RegCode, ali uvek se ispred njih mora nalaziti ona slicica ( AB..) bilo kako da se zovu. Ukoliko iz prvog pokusaja ne pronadjes to nastavi da sibas, ali sada F3 i tako stalno dok ne pronadjes: ReKey i RegName.

[ Shadowed @ 27.12.2004. 13:36 ] @
Bilo bi dobro da dopises i koji je kljuc u pitanju posto ti si vec pronasao.
[ m4rk0 @ 27.12.2004. 14:22 ] @
Ovo nisu konkretno value-s u registry za "Sygate firewall" , ovo je samo primer iz registry-a za neki drugi program. Taj "sablon" sam koristio pri registraciji mnogih programa koji zahtevaju ovakav nacin registracije koji je prisutan upravo kod Sygate firewall-a.