[ klokkende @ 27.12.2004. 15:28 ] @
Potreban mi je savet koju kameru da kupim.Sta mislite o PANASONIC NV-GS11?Hvala unapred
[ Pex @ 27.12.2004. 21:48 ] @
I ja nameravam da kupim tu kameru, jer mi se cini najbolji odnos cena-kvalitet. Jos ako je tacno ono sto pise na sajtu "www.jeftino.co.yu", da ima opticku stabilizaciju slike (mada sumnjam u to), to bi bilo vise nego povoljno!
Ako neko ima bolji predlog, za za kupovinu DV kamkordera za manje od 400€ neka kaze!? Svaki savet je dobrodosao!
[ SBSL @ 27.12.2004. 23:01 ] @
po ranijim postovima na ovom forumu bi rekao da je bolja kupovina canon-a onog modela 700i cini mi se.. neka me neko ispravi ako gresim..!

PoZdRav
[ predragi @ 28.12.2004. 21:06 ] @
Ja sam skoro video tu kameru lično,sasvim je OK,jedino sam imao problem da podesim skidanje video snimka na PC preko usb-a,čovek koji je kupio nema firewire,jedini program koji je radio je Windows Movie Maker i to u max bitrate oko 800,tok Adobe Premiere i Sony Vegas 5 uopšte nisu mogli da detektuju device.Inače skidanje slika preko Panasonikovog programa sasvim radi OK.Malo je glupo što uz ovu kameru ide upustvo za NV-GS15 tako da se u nečemu ne slažu.