[ Ana_Stevanovic @ 28.12.2004. 14:36 ] @
hmmm...odlepila mi je kanta za reciklazu..

kad god hocu da nesto obrisem..neki fajl ili progrma...obrise se u nepovrat ..nista se ne pakuje u recycle bin..

da nije neki uljez u mom ljubimcu????
[ Shadowed @ 28.12.2004. 14:59 ] @
Mogao bi biti. Za pocetak pogledaj Properties za Recycle Bin (desni klik pa properties). Ako je cekirano, odcekiraj Do not move files to the Recycle Bin.

Sto se uljeza tice, skeniraj, anti virusim, ani spyware-ima i ostalim anti-sveisvasta koje mozes da pronadjes preporucene na forumu.
[ m4rk0 @ 28.12.2004. 15:07 ] @
Mozda ti je "Maximum size of recycle bin" na 0% tako da izbrisani fajlovi zaobilaze kantu.
[ Ana_Stevanovic @ 28.12.2004. 15:20 ] @
ok..nije ni jedno ni drugo proverila sam oba

velicina kante je podesena na 10 % a ono prvo nije ni bilo cekirano

probala sam da ga cekiram pa odcekiram ,,,kao da prevarim komp ali nece..nije se zbunio nego mora da je nesto drugo u pitanju

damn..kako imam ovaj kablovski net nemam ogranicenja sta treba a sta ne da skidam sa sajtova..izgleda da sam se ja zbunila kada sam nesto skidala sa neta

jel ok panda virus skan on line?
[ m4rk0 @ 28.12.2004. 15:23 ] @
Citat:
jel ok panda virus skan on line?

Yep !
Ako ni to ne pomogne, pozabavi se malo registry optimizatorima. Osecam da je registry krivac za "risajklovo loodilo" :P
[ Ana_Stevanovic @ 28.12.2004. 18:24 ] @
registry...
hmmm..sta mislis gde da pogledam?
[ m4rk0 @ 28.12.2004. 19:38 ] @
start -> run-> regedit i pritisni "enter". Sad ne mogu tacno da se setim koji su registry values odgovorni za recycle bin...a ako se neko seti neka kaze..Ubedjen sam da su u registry neki parametri izmenjeni...
[ Maximu$ @ 28.12.2004. 20:29 ] @
Reinstaliraj sistem, jednostavno.....

Ali bolje je da odradis cistu instalaciju, i nema glava da te boli.
[ Ana_Stevanovic @ 29.12.2004. 09:53 ] @
hmmm...da..
ok poigracu se malo u registry-ju..

mada ne volim po njemu da cackam ..
znate onu foru sa compress old files..pa...posle toga su neke cudne stvari pocele da mi se desavaju..
na primer i dalje ne mogu da uklonim senku ispod ikonica na desktopu..a sve sam probala ...ali dobro to su sada neke druge teme..
idem da se igram...
[ m4rk0 @ 29.12.2004. 10:16 ] @
Proveri da li je isto kod tebe, kao sto je kod mene. Najbitnije je da ispred NukeOnDelete stoje samo nule kao sto je i na slici. Evo kako treba da izgledju values u registry da bi korpa normalno radila:

[ Ana_Stevanovic @ 30.12.2004. 10:44 ] @
sve mi je isto..proverila sam ..
ali sto je najcudnije problem je sam od sebe nestao ...

jedino mi se kopm 2 puta sam restartovao dok sam bila prikljucena na kablovski net...

zvuci opasno...

sad mi ona ideja o formatiranju vise ne izgleda tako daleko..

pozdrav