[ Aleksandar Ružičić @ 02.01.2005. 23:57 ] @
Posto sam resio da napravim prvi site u zivotu a nemam bas mnogo znanja (ucim trenutno sa nekih tutoriala...) pa me muci sledece: [1] - Kako da napravim jedan frame (na centru ekrana) za koji imam slicice za gornji-levi, gornji-desni, donji-levi i donji-desni ugao koji se ne menjaju (ne menja im se velicina) i slicice za gornji-srednji, donji-srednji, levi i desni deo kojima sa po potrebi menja velicina (resize frame) i da u taj frame stavim ceo moj sajt (mislim u njemu da bude sve sto ce se nalaziti na njemu a van njega samo pozadina). Mislim da sam dovoljno jasno ovo objasnio... [2] - Od skoro sam poceo da koristim FireFox i primetio sam da svaki sajt ima svoju ikonu (u tab-u). Kako da ubacim to na moj sajt (jer kad ucitam moj sajt u FF dobijem neki beli, prazan dokument kao ikonu) [3] - Counter. Potreban mi je samo source, a ja cu da nacrtam brojke... Hvala vam unapred na odgovorima i izvinjavam se ako je neko od ovih pitanja vec bilo postavljano ovde (verovatno jeste) nisam imao vremena da koristim pretragu... Pozdrav Svima! |