[ mijatovic_86 @ 05.01.2005. 14:27 ] @
Da li neko zna kako i da li mogu da rade p2p programi ako je izlaz na net moguc preko proxija !!
Ako je to moguce kakva podesavanja treba izvrsiti u programu ??

Unapred hvala!!
[ risk @ 05.02.2005. 10:30 ] @
najveci problem je proxy, tj. sta taj server podrzava. Socks 5 bi bio super socks 4 bi mogao, HTTP connect bi uglavnom mogao. Da li imas i neke filtere i firewall-e ili ???

pogledaj SocksCap, FreeCap i slicno za programe koji ne podrzavaju interno proxy-je.

Koji si p2p imao na umu?
[ barakuda111 @ 13.05.2007. 12:07 ] @
Ajde da neotvaram novu temu... Dobio sam ADSL i stavio na moj komp (sve radi super), povezao se sa caletovim kompom i preko FreeProxy-ja pustio njemu internet. U firefox-u ima ono podesavanje da koristi proxy IP-adress i port 808 (valjda znate na sta mislim), i surfovanje po internetu radi savrseno.
E sad problem je sto to nemogu isto da uradim sa torrentom (p2p). U uTorrent clientu u opcijama takodje ima da se stavi da koristi proxy i sve stavim kao sto sam i u firefox stavio i nece da radi.

Moze li neko da mi pomogne? Stvarno ne znam u cemu je sada problem. Ako je neko uspeo da pokrene p2p preko proxy-ja bio bi zahvalan ako bi mi objasnio kako je to uspeo. Mozda uTorrent client to ne moze, nije vazno, recite mi sa kojim clientom moze (ABC, Azeurus, BitCommet...)