[ mijatovic_86 @ 05.01.2005. 14:27 ] @
Da li neko zna kako i da li mogu da rade p2p programi ako je izlaz na net moguc preko proxija !! Ako je to moguce kakva podesavanja treba izvrsiti u programu ?? Unapred hvala!! |
[ mijatovic_86 @ 05.01.2005. 14:27 ] @
[ risk @ 05.02.2005. 10:30 ] @
najveci problem je proxy, tj. sta taj server podrzava. Socks 5 bi bio super socks 4 bi mogao, HTTP connect bi uglavnom mogao. Da li imas i neke filtere i firewall-e ili ???
pogledaj SocksCap, FreeCap i slicno za programe koji ne podrzavaju interno proxy-je. Koji si p2p imao na umu? [ barakuda111 @ 13.05.2007. 12:07 ] @
Ajde da neotvaram novu temu... Dobio sam ADSL i stavio na moj komp (sve radi super), povezao se sa caletovim kompom i preko FreeProxy-ja pustio njemu internet. U firefox-u ima ono podesavanje da koristi proxy IP-adress i port 808 (valjda znate na sta mislim), i surfovanje po internetu radi savrseno.
E sad problem je sto to nemogu isto da uradim sa torrentom (p2p). U uTorrent clientu u opcijama takodje ima da se stavi da koristi proxy i sve stavim kao sto sam i u firefox stavio i nece da radi. Moze li neko da mi pomogne? Stvarno ne znam u cemu je sada problem. Ako je neko uspeo da pokrene p2p preko proxy-ja bio bi zahvalan ako bi mi objasnio kako je to uspeo. Mozda uTorrent client to ne moze, nije vazno, recite mi sa kojim clientom moze (ABC, Azeurus, BitCommet...) Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|