[ Silencer @ 06.01.2005. 21:49 ] @
Radim sajt za warcraft 3 fanove www.europe-pvpgn.net.
E sad nije bitno to nego mi je bitno sledece.
Hocu da napravim baner za sajt e sad moze to u photoshop ali posto ja koristim gimp i u njemu radim sajt i sve ostalo, gimp ima malo opcija za to sto meni treba. Jel zna neko dobar program koji moze da mi napravi banner u flashu na najlaksi moguci nacin :) Nemojte flash mx posto njega ne razumem ko photoshop :) ? Takodje me interesuje dal ima neki drugi modul za forum posto me phpbb2 za phpnuke ubija u pojam debelo. Nemam fast replay u njemu a pnphpbb2 za postnuke ima. Ne razumem ili sam ja glup pa treba nesto da se ukljuci. Aj pomozite mi malo.

Moderatori izvinite ako sam pogresio ali mislim da je tema ovde namenjena jel me interesuje dizajn banera vise nego forum. :)
[ Bojan Basic @ 06.01.2005. 23:38 ] @
Napravi baner u Photoshop-u/Gimp-u i uvezi ga u Flash MX, ili ja nisam razumeo šta ti treba.
[ Silencer @ 07.01.2005. 01:47 ] @
Hocu jednostavno neki program koji pravi banere.
[ borstale @ 07.01.2005. 10:09 ] @
Sothink cool meny pravi flsh menije ali i banere. Ali meni se više svidja Bojanov odgovor.
Citat:
Silencer: Hocu jednostavno neki program koji pravi banere.

Mogao si da kažeš i . " Hoću kompjuter koji pravi web sajtove..."
[ noviKorisnik @ 07.01.2005. 14:07 ] @
Off-topic (mada mi nije jasno šta je ovde on-topic):

Ovo do daljneg vraćam u Čekaonicu.
Citat:
Silencer:
Moderatori izvinite ako sam pogresio ali mislim da je tema ovde namenjena jel me interesuje dizajn banera vise nego forum. :)

Iz cele postavke teme ne vidim da išta ima veze s dizajnom...

Preciziraj šta tačno tražiš jer su nabacane totalno različite stvari (izrada sajta u Gimpu ili Photoshopu, potraga za programom za Flash animacije, moduli za Post Nuke, PHPBB, itd...
[ Frane Marinković @ 11.01.2005. 12:53 ] @
Banner Creator Pro