[ Razial @ 08.01.2005. 16:07 ] @
Jel’ postoji neki nacin da gledam TV program na kompu bez TV kartice, na primer: povezem antenu na video recorder, pa iz videa sprovedem video izlas do S-videa na grafickoj, a audio izlaz do audio ulaza na zvucnoj kartici, i onda preko nekog programa gledam TV program na kompu...? Jel’ moguce to tako izvesti? Ako jeste, jel’ neko zna program kojim mogu izvesti sve to?
Hvala
[ BytEfLUSh @ 08.01.2005. 16:48 ] @
Ne.

S-Video na grafičkoj je isključivo video-out, osim u nekim retkim slučajevima.
[ Razial @ 08.01.2005. 21:21 ] @
Kod mene je s-video VIVO
[ Razial @ 09.01.2005. 13:09 ] @
To mi reci legendo! Da nemas kojim slucajem crack za taj program, posto sam skinuo trial, ili mozda znas gde moze da se nadje?
[ Razial @ 09.01.2005. 18:35 ] @
E, kad pokrenem iuVCR, opet isti problem kao sa VirtualDub-om, kaze “VIDEO CAPTURE DEVICE NOT FOUND. CORRESPONDING FUNCTIONS DISABLED. SORRY”, inace malopre sam proverio I u uputstvu graficke mi lepo pise da mi je S-video VIVO. Mozda trebam nesto unutar samog iuVCR-a da podesim da bi on nasao taj DEVICE?

P.S. Gde se tacno nalazi ta opcija s-video kanal?
Ja sam trazio pod Channels, ali tu mi apsolutno nista ne reaguje na click, a i skoro sve sto je ponudjeno tu je prazno...
[ madmat @ 12.01.2005. 22:11 ] @
Koju imas grafiku?
[ Gjagji @ 13.01.2005. 07:54 ] @
Da bi bio siguran da imas video input i odgovarajuce drajvere, proveri ti to u 'device manager'-u, i probaj da startujes 'movie maker'. Ako ti on ne vidi 'capturing device' nijedan drugi program nece...
[ ilijev @ 24.05.2005. 21:39 ] @
Imao sam isti problem da mi u Virtual Dub programu prijavi da nije pronasao DEVICES tj graficku koja je incae 64Mb ddr GF440 8x. E sad sta sam radio, prvo sam startovao moviemaker tamo podesava pal B i rezoluciju i potom bez problema ulazio u Virtual Dub.
Resenje za gresku sam nasao u udate-ovanju drajvera za graficku ali i dalje moram da ulazim u movie maker zbog podesavanja pala i rezolucije preko 640x480, kao sto je standardna 720x576.