[ markolazarevic @ 09.01.2005. 00:11 ] @
Posto ja ne zelim da bacim 20 evra na fireware :):):) , ja lepo hocu da prepacim snimak sa kamere preko TV Tunera i uspeo sam da dobijem sliku ubacivanjem zutog cinca (ili kako se vec zove) u neku rupu ali ne mogu da dobijem zvuk ! Kako da dobijem zvuk? Da li treba poseban kabal ili nesto slicno i da li je dobar program iuVCR?
[ Fidel_Castro @ 09.01.2005. 00:55 ] @
znachi identichan problem, skroz. A shto je najgore nekad ranije pre par godina sam uspevao da prebacim snimak sa kamere preko TV kartica, ali je bila neka kamera sa obichnom kasetim, a sa ove DV kamere ni da mrdne. Aj neki hint, help i sl
[ deki45 @ 09.01.2005. 09:30 ] @
He,ljudi se namucili da naprave firewire konekciju koja sve to radi sama i to digitalno,a vi hocete mnogo tezom varijantom i to analogno......Pa sto ste onda kupovali digitalne kamere?

Pozdrav Dejan
[ vukx @ 12.01.2005. 22:47 ] @
Obavezno prebacujte preko Firewire-a, moze sigurno da se nadje i za manje od 20EUR, ja sam svoju platio pre 1-2 godine 12 EUR.
Ali pre nego sto je kupite ako prebacujete preko TV Tunera morate spojiti i audio sa kamere u line in zvucne kartice... zuti cinc samo prenosi video
[ markolazarevic @ 13.01.2005. 09:49 ] @
Znam snasao sam se sa cincevima a Firewire mi stize u petak.