[ *SHomi* @ 09.01.2005. 17:08 ] @
Pre svega pozdrav svima! Zeleo bih da znam kakve su mogucnosti za odlazak na 4. godinu srednje skole u USA? Pregledao sam veliki broj slicnih tema na forumu, ali nisam nasao nista precizno. Tacnije zanima me da li je moguce da se dobije stipendija za ovako nesto i koje uslove treba da ispunim za to. Inace bavim se sportom vec skoro 11 godina, poslednjih 6 treniram vaterpolo (trenirao sam i plivanje). Vaterpolo u mom gradu (kraljevu) bas i ne cveta, ali ja mislim da sam se dobro pokazao s obzirom na to da igram u prvom timu od 15. godine (sada imam 16). Pored vaterpola dobar sam i u skoli. Idem u kraljevacku gimnaziju (koja je inace na dobrom glasu) i imam odlican uspeh (4.87). Takodje radim dosta za kompjuterom i upoznat sam delimicno i sa programiranjem i web dizajniranjem. Odlucio sam da bih voleo da zavrsim 4. godinu srednje u USA, zato sto sam cuo da je posle lakse upisati se na fax...(takodje me zanima da li je ovo tacno?) Unapred hvala!!! Milos P.S. Jos jedna stvar: u plivanju sam imao dobre rezultate (bio sam 4. u YUG, i imam 22 medalje i dosta diploma) Da li je mozda bolje da se vracam plivanju ili da nastavim sa vaterpolom. |