[ smjesko @ 11.01.2005. 13:02 ] @
dragi moji jedno malo pitanje kako da napravim program u delphiu koji ce hvatat sve sto se ukuca preko tastature i naravno snjimiti u jedan txt file
[ vladab @ 11.01.2005. 13:53 ] @
Ne znam tacno sta ti treba, da li ti treba to u okviru programa ili u okviru operativnog sistema? Za ovo prvo, postavis jednu glavnu formu i svojsvo key preview postavis na true, i onda vezes kod za dogadjaj on key pressed ili koji god ti odgovara, a u dogadjaju napises da ti snima u fajl. Mozda iskoristis neki buffer. A za ovo drugo, ne znam. Pogledaj malo MSDN.
PS
Izvinjavam se na malo konfuznom odgovoru - spremam ispite.
[ _v!rus_ @ 11.01.2005. 14:48 ] @
C c c c c c...
Sta li si ti naumio... ;)

guglaj za Keyboard Hooks...
Btw. imas tonu vec gotovih takvih programa (npr. Key Logger)
http://www.tutorialmaniacs.com/keyboard-hooks.html
[ bancika @ 11.01.2005. 15:19 ] @
imas na torry.net u Tips odeljku clanak o tome kako napraviti keyboard hook. Taj moze direktno da salje text u neki memo. samo na kraju sacuvaj sa Memo1.Lines.SaveToFile('bla bla');
[ smjesko @ 13.01.2005. 08:23 ] @
pa dobro heheh sta sam naumio to je vec diskutabilno pitanje :))) ali uglavnom bi mi trebalo da se to starta sa windowsom i da radi kao proces tj. da je nevidljiv :)
[ bancika @ 13.01.2005. 10:46 ] @
aha...a jel hoces objasnjenje kako da posaljes ukradene passworde na mail ili ICQ?
[ smjesko @ 13.01.2005. 11:45 ] @
ma jok ba nego zelim da znam kako da napravim takav program, koji hvata to sto je ukucano i da na disku napravi neki txt file u kojem ce stojat c c
[ bancika @ 13.01.2005. 16:57 ] @
napisao sam ti kako treba, jel nije jasno?
[ _v!rus_ @ 13.01.2005. 18:49 ] @
Btw., mozda ti zatreba...
Program AtYourService konvertuje BILO KOJI exe fajl u regularni WinNT (XP i 2K) service, sto ce reci nevidljiv, jos mu samo das mashtovito ime i description (npr. Kernel Memory Page Service:-), korisno da ne bi pisao service u delphiu.

A ako je u pitanju Win32 masina (95, 98, ME) onda ce RegisterServiceProcess(nil, RSP_SIMPLE_SERVICE) da resi stvar...

I jedan i drugi metod sam koristio u mom klijent-server programa za kontrolu racunara po igraonicama i internet cafe-ima (Access Guard, veoma neprobojan cak i iz SafeModa-a, ako smem da se pohvalim :)