[ Cyberghost @ 14.01.2005. 11:02 ] @
Na prezentaciji imam postavljenu .gif animaciju koja je pravljena u Adobe ImageRead kada je ucitam sajt sa XP-a animacija radi, kada je ucitam sa win98 ne radi ? Na XP-u imam podrsku za Flash mada animacija nije radjena u Flash-u na 98 nema nikakve podrske.

O cemu se ovde radi.

Hvala
[ Br@nkoR @ 14.01.2005. 11:22 ] @
Daj link do prezentacije.
[ dragancesu @ 14.01.2005. 11:26 ] @
Verovatno jednom odradi i stane, a ti bi da se vrti stalno. Pogledaj koji programi rade u pozadini, jer neki koji "stite" browser od raznih gluposti znaju i da zaustave gif animacije. Koji je razlog zasto to rade ne bi znao.
[ Cyberghost @ 18.01.2005. 14:33 ] @
sajt je www.transport-kombias.co.yu ima globus po sredini koji se vrti i sigurno se vrti beskonacno, na racunaru radi kad se postavi prezentacija onda ne radi, ne znam kako moze IE da blokira, XP pusta animaciju a 98 nece ?
[ Br@nkoR @ 18.01.2005. 15:31 ] @
Kod mene Win98 + IE6: Globus (GLOBUS_f2.gif) se vrti non stop. Ali Animacija_f.gif animacija je ne vrti non stop jer postoji greška u fajlu (File Truncated), dok Adobe ImageReady prijavljuje da postoji greška na kraju fajla i neće da je otvori, proveri da li si lepo exportovao animaciju.

Pozdrav.

[ dragancesu @ 18.01.2005. 17:05 ] @
Ne znam sta ce ti drugi reci. I kod mene isto. Zavrti se jednom i stane. A kad skinem i pogledam u ACDSEE vrti li se vrti. Znam da je razlog firewall program, konkretno AtGuard. Sve to na win 98.