[ navahoyu @ 14.01.2005. 14:28 ] @
Imam dva racunara, oba na XP-u, povezao sam ih crossover kablom, u istoj su workgroup-i, u istom opsegu IP adresa (sa istom subnet maskom). Sta treba da uradim da oba korisnika mogu da imaju Full Control nad oba racunara? Unapred hvala!
[ atila-ba @ 14.01.2005. 14:35 ] @
Sve se tice administracije, odredenim user-ima da dodjelis administratorske privilegije na obadva racunara zatim moras sherovati ono sto zelis .. i onda dodjeli te user-e na tabu security sa full privilegijama ..
[ PampeL @ 14.01.2005. 20:33 ] @
Mozes koristiti i Remote Desktop Connection, ukoliko su ti XP Professional?
[ dorel @ 06.01.2008. 23:18 ] @
zanima me hocu da kupim lap-top i hocu da ga povezem na ovu istu antenu koju imam sa ovim racunaraom sta mi treba od dodate oprem i kako to sve da izvedem stim sto zelim lap-top da povezem bezicno znaci bez kablova a ovaj koma da ostane kako jeste.
[ coa86 @ 08.01.2008. 17:01 ] @
Ako sam te dobro shvatio zelis da i na laptopu i na postojecem racunaru imas internet i lokalnu mrezu. Potreban ti je wireless router i to bi bilo to... Postavi malo preciznije pitanje tj. kakav internet koristis i koju opremu. Sto se tice lokalne mreze to je sasvim jednostavno. Racunar povezes kablom preko ethernet porta na routeru a laptop kacis na wireless mrezu routera. Ja sam to sebi napravio pa ako ti bude trebala pomoc slobodno pitaj sve sto te interesuje...Tu smo da pomazemo jedni drugima...