Evo opet moram ja da odgovorim, zar niko više ne koristi LAB?!
Citat:
Kokan - YU:1. Font u tekstu (mislim na naslove u menijima) mi nema latiničnih slova (šđžčć) sa kukicama. To sam pitanje već postavljao za premier ali mi se ovde isto dešava.
Instaliraj serbian latin i kucaj naša slova a možeš koristiti i En ali tada koristi i naše fontove.
Citat:
Kokan - YU:2. Napravim glavni meni i drugi sa chaptersima. Kad mi chapters istekne do kraja on me vraća u glavni meni a ja bih želeo da ostane u istom chapters meniju.
Imaš negde prozor conections tu možeš pomeranjem strelica kao na nekom grafiku da određuješ šta će ići posle čega, malo čakaj tu, stvarno je prosto ko šamar, videćeš
Citat:
Kokan - YU3. Snap to guides trebalo bi kao u fotošopu da znači zalepi za liniju ali mi to ne funkcioniše i nelepi ništa na pomoćne linije. Jel to ima neku svoju svrhu ili se mora polako i peške?
Ne znam šta je stim, ja sam očigledno radio peške
Citat:
Kokan - YU4.Hteo bih laganu muzikicu da ubacim u menije ali ne znam koji format podržava. U kom formatu da importujem zvuk?.
Napravi video klip sa muzikom i njega koristi za pozadinu menija, mislim da u tabovima Backgrounds, Mouvies... imaš mogućnost dodavanja fajlova kao svojih pozadina pored ovih koje su već ponuđene.
Ubi me sad ako sam se svega setio kako treba.