[ markoz @ 16.01.2005. 16:06 ] @
Dobar dan! Draga gospodo, posle dva dana preturanja po raznim forumima I raznim readme uputstvima odlepio sam jer me umem ( tek nedelju dana koristim Linux slackware 10- kernel 2.4.26, bez ikakve pomoci). Uspeo sam da instaliram modem I misa uz velike muke I nemam pojma kako sam to uspeo ali radi. Cak sam I refreshrate podesio za monitor, juche, pa me vishe me boli glava -toliko. Naisao sam na jedan drugi problem a u pitanju je graficka kartica I muzika kartica. 1. problemi sa grafickom karticom I Nvidia driver-om skinuo sam sa neta najnoviji 6629 driver na Ix86 platformi(da me ispadne da sam mnogo glup-a ide mi...). Kad sam pokusavao da ga instaliram pocne sve lepo. onda trazi da se poveze na net posto nema precompiled kernel interface , ja mu kazem da me ide na net - posto me umem da budem na netu kad izadjem iz X-a. onda on pocne da build kernel module I ubrzo abortira operaciju usled nekakvog SIGSEGV signala. Da I me pominjem da mi se zali na rivaFB ovo ono.... Inache imam geforce mx 100/200 32MB 2. Zvucna kartica Hercules Muse XL pokusao sam preko #alsaconfig I sve je lepo najde, al ona me radi , iako sam u alsamixer-u pojacao. Unapred zahvalan Linux "expert" |