[ Pharos @ 17.01.2005. 08:46 ] @
| Šta je to sa DAP-om? Juče sam skinuo najnoviju verziju s interneta 7.4 i već pravi probleme. Kada skidam neki fajl preko DAP-a on je skrati za bar jedno 100 kila. Nikad ne skine ceo fajl. I onda naravno ne radi taj fajl koji sam skinuo. Juče namestim plugin za operu i preko download.com-a skidam opet DAp koji je težak 3.1MB. DAP je par puta skino fajl od 3MB dok je sama Opera bez plugin-a skinula normalno taj isti fajl od 3.1MB. Onda sam se istripovao da nije možda dobar plugin za Operu pa sam isto probao i sa IE-om ali ista situacija. DAP skrati fajl!
|
[ m4rk0 @ 17.01.2005. 11:01 ] @
Pogledaj na DAP-ovom sajtu da li su prikazani poznati problemi sa tom najnovijom verzijom i ako to postoji, verovatno postoji i objasnjenje za njihovo resavanje. A do tada koristi neki drugi download manager.
[ Deda_Mraz @ 17.01.2005. 11:12 ] @
Jedno pitanje! Zažto skidaš tu verziju DAP-a kada nije ništa poboljšano u odnosu na prošlu verziju, a očigledno je da ima neki bug? Mislim ako već forsiraš taj DAP, onda skini verziju pre ove 7.4 i radi će ti bez problema.
I meni se par puta sa ovom novijom verzijom desilo da mi neskine ceo fajl, a on ga prikaže kao da je 100% download-ovano, a u stvari uvek faliji ili mb ili kb, zato sam prešao na drugi download manager jer jedino verzija DAP-a koji mi uopšte nije pravila probleme je 5.0
[ Pharos @ 17.01.2005. 11:28 ] @
Ma imam neku 4 verziju al ona ne radi sa ovom Opera 8 verzijom.
Instaliram ja plugin i kad odem na Preferences>Plugins vidi se DAP
plugin al ne mogu da skidam pomocu njega. Znaci jedino DAP 7.4
Starije verzije ne znam gde da skinem. Kao da ih nigde na NET-u nema=20
:( Sto se tice DAP sajt-a tamo nema nista o pluginu za Operu, a
pomenuta verzija je tek juce izasla.
DAP mi se cini kao najbolji download manager, pa ga zato i koristim.
Koje je najbolja alternativa?
poz
[ m4rk0 @ 17.01.2005. 11:51 ] @
Sto se tice starih verzija programa idi na:
www.oldversion.com pa potrazi. A sto se tice alternative: FlashGet je najbolji.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.