[ SBSL @ 18.01.2005. 19:26 ] @
Imam NERO 6.0.0.0 i rezac ASUS drw-0402D/P..

Ajde da vsa smorim sa problem.. Neka neko napise STEP by STEP kako reze preko nera, mp3 muzika ili slike ali sa mogucnoscu kasnijeg dodavanja ili ti multisesije...

PoZdRaV
[ BytEfLUSh @ 18.01.2005. 19:28 ] @
Pa kad klikneš na New imaš gore-levo u tom prozoru jedan combo box gde treba da odabereš DVD, onda odabereš DVD-ROM (ISO) (po default-u je selektovano) i imaš u desnom delu prozora Start Multisession Disc. Ništa lakše.
Dalje sve kao sa CD-om.
[ SBSL @ 18.01.2005. 20:05 ] @
@Bytefish - recimo da idem iz START SMART-a... U gornjem desnom uglu imam opcije DVD i CD, normalno cekiram DVD i sta dalje... pretpostavljam da je to isto kao i ja sto radim...

Ja idem preko start smart-a, make data disk itd, itd.. Normalno kao i kod narezivanja obicnog diska...

Ali posle pocinju problemi.. CD-rom ne vidi podatke dok ne restartujem masinu, a ponekad vidi... kada dodam neke fajlove, cd-rom mi ne prepozna njih, prepozna ih samo kada dodam 3 put.. Ali onda ne vidi 3 dok ne odradim 4 i tako redom.. STRASNO !!!

Onda kada mi refreshuje nero dvd disk, ja stavim da rezem neke slike a on pokazuje da reze nesto sasvim trece.. Cini mi se da nero proverava da li ima novih fajlova u folderu koji je prethodno rezao...

Sta mislite, mozda da skinem novu verziju NERA ili da odradim FIRMWARE dvd-rw-a...

[Ovu poruku je menjao SBSL dana 18.01.2005. u 21:10 GMT+1]
[ BytEfLUSh @ 18.01.2005. 20:08 ] @
Pa ne znam kako sa Start Smartom, ali da - ako praviš data disk odaberi Make Data Disk... I onda kad završiš za tim wizard-om samo prevlačiš fajlove sa desnog na levi panel...

btw, it's Byteflush
[ SBSL @ 18.01.2005. 20:41 ] @
Citat:
btw, it's Byteflush

Sorry..

pa to sam i mislio da ces da mi odgovoris.. ali i kad tako radim ja imam probleme, opisane u 3 postu..

Rezem na BUDGET diskovima.. mada sumljam da to ima veze sa mojim problemom, hmm a mozda se i vara...

[ misko2004 @ 18.01.2005. 22:03 ] @
Citat:
SBSL: @Bytefish]

Hahahhahahahahaa

Ugradi/stavi novi firmware za tvoj rezac i to bi trebalo da resi problem,valjda
[ BytEfLUSh @ 18.01.2005. 22:31 ] @
Citat:
SBSL: Sorry.. :(

Ma nije bitno... :)

Citat:
pa to sam i mislio da ces da mi odgovoris.. ali i kad tako radim ja imam probleme, opisane u 3 postu.. :(

A... Pa nisam to video pošto sam odgovorio pre nego što si izmenio poruku... Kao što misko2004 reče, firmware upgrade....
[ SBSL @ 21.01.2005. 17:34 ] @
Evo samo da se javim da sam sredio problem..

Odradio sam flash firmware-a mog DVD-RW-a i inst. novu verziju nera 6.6.0.6..

Sada radi i cita bez problema...

PoZdRaV
[ SBSL @ 04.02.2005. 19:29 ] @
Aj da vidim sad da li postoji resenje za moj problem..

Naime u MY DOCUMENTS imam npr. 10 foldera (mp3, divx, slike...)..

E sad kako mi preporucujete najlakse da dodam na disk kad stavim nesto novo u te foldere.. da ne bi radio rucno jedno po jedno..

Kada u nero privucem sve to sto imam u tom folderu imam opciju yes to all ! Ali da ja ne bi iznova dodavao najbolje bi bilo kad bi mi nekako odradio nero posao, i ubacio fajlove koje nemam u tom trenutku u folderu.. Meni bi npr. trebalo nesto kao NO TO ALL i onda da kad privucem nero doda samo fajlove koje nemam u tom folderu...?!

Nadam se da ste me razumeli...