pitao sam Chofeka iz astra sat i on kaze
"Za konfiguraciju client racunara potrebno je u LAN settings uneti IP 127.0.0.1 port 9202 automatski svi ce deliti uplink npr. GPRS,a downlink satelitski. Prilikom instalacije astra net proxy programa na glavnom kompjuteru morate kliknuti na konekciju GPRS i to je sve da biste usmerili uplink preko mobilnog"
http://www.astrasat.net/
Nasao sam neke informacije za ovo:
Brzina uplinka preko GPRS-a se krece od 45 do 56 kbit/sec. Cena za prenetih 100 KByta je oko 5 din, ali ne znam dali je to za uplink, i koliko se prenese za mesec dana koriscenja da bih mogao da izracunam.
esad ako neko koristi gprs+satinternet neka kaze koliko ga kosta gprsmobilni samo (Mesecno)
koliko se potrosi otprilike mesecno mb za samo Uplink(samo zatrazivanje strana) za mesec dana preko gprs-a(mobilnog) prosecnog koriscenja.
063 i 064 mreze naplacuju po downloadu (skidanje) a ovo je upload (zatrazivanje) da li je Dzaba ili se naplacuje i koliko i sta kosta.
KO KORISTI INTERNET "SATELIT(DOWNLOAD)+MOBILNI(UPLOAD)" KOLIKO GA KOSTA MOBILNI MESECNO I ZA KOLIKO VREMENA PROVEDENOG NA INTERNET