[ Emzee @ 23.01.2005. 01:24 ] @
Sta nije uredu sa ovom skriptom. To je skripta za slanje email poruke direktno sa html-a. Jeste da je prosta ali meni neradi n serveru, prijavljuje mi gresku. Neznam puno o php-u, a ovo sam sklapao stapom i kanapom. Ako neko moze da mi otkloni gresku. Code: <META HTTP-EQUIV='Refresh' CONTENT='3;URL=index.html'> <title>poslato</title> <style type="text/css"> <!-- .td { font-family: Verdana, Arial, ; font-size: 15px; font-weight: bold; color: #000000; } --> </style> <body bgcolor="#5ab528" text="#000000"> <table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" class="td"> <tr> <td height="97"> <div align="center"> <p></p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <?php if (isset($HTTP_POST_VARS[text])) { $text = $HTTP_POST_VARS[text]; $ime = $HTTP_POST_VARS[ime]; $adresa = $HTTP_POST_VARS[adresa]; $mail = "[email protected]"; $subject = "Kontakt sa sajta"; $sadrzaj = "Ovo je e-mail ".$adresa." sa sajta. Mail je poslao ".$ime." a sadrzaj maila glasi:\n\n ".$text."\n"; $mail_sent = mail($mail, $subject, $sadrzaj."\n\n\nEmzee); if ($mail_sent) { echo "Uspesno ste poslali mail-bicete vraceni na index stranu ! \n Hvala na poseti !"; } else { echo "Mail nije poslat! Prijavite ovo administratoru!"; } } else { echo "Greska na serveru! Prijavite ovo administratoru!"; } ?> <p> </p> <p> </p><p> </p></div></td> </tr> </table> |