[ snipa @ 23.01.2005. 13:24 ] @
| Ovako, imam nekih 50 stranica u html-u (ima texta i nesto slika uz text) , pa Vas pitam na koji bi nacin uz pomoc php-a (i eventualno mysql-a) mogao da organizujem sve to, da ne kacim 50 html-a ... Ne treba mi ceo CMS ...
poz i hvala unapred |
[ NikolaVeber @ 23.01.2005. 13:45 ] @
Koliko se cesto menjaju stranice? Koliko je kompleksna struktura sajta? ... tesko je dati bilo kakav predlog sa informacijama koje si dao :)
I "ceo CMS" je relativna stvar. Sigurno postoje veoma jednostavni CMS-ovi koji bi ti mozda odradili posao.
Pojasni malo o cemu se radi i sto bezis od html-a.
[ snipa @ 23.01.2005. 13:52 ] @
Ne bezim od HTML-a, ali verujem da bi moglo na jednostavniji nacin to da se resi, posto je to uglavnom sadrzaj koji je kucan u word-u. Konkretno pogledaj
http://www.jazas.org.yu/ . Taj tip podataka a i strukture.
[ Ilija Studen @ 24.01.2005. 14:09 ] @
Imaš čist HTML i hoćeš da ga organizuješ?
Ne vidim nikakav problem. 50 stranica je relativno mali broj. Čak bi i neki mali CMS super odradio posao, samo je problem naći besplatan CMS koji je dovoljno mali da bi dobro odgovarao i da ne bi predstavljao overkill. Ja sam počeo da pravim nešto slično i nadam se da ću ga uskoro završiti (SSE, Small Site Engine).
PS: Ponavljam, 50 je relativno mali broj stranica i može se jednostavno oraganizovati. Nije to nikakva raketna fizika. Napraviš sitemap i uvežeš... Eventuano napraviš prost include headera, footera, navigacionog dela...
[ snipa @ 25.01.2005. 21:32 ] @
... a neki manji CMS ? preporuka?
[ Radovan__III @ 26.01.2005. 12:00 ] @
ja bi predlozio vec pomenutu varijanu sa header-om i footerom i izmedju toga izbacis tekst iz baze ( tako damozes da lako stavis pretragu na sajt )
[ mordor @ 26.01.2005. 16:27 ] @
taj manji cms bi mozda bio prost news sistem sa kategorijama ?
[ ihti @ 27.01.2005. 00:16 ] @
uzmi Mambo portal, jest da je veci CMS ali moze posluzit...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.