[ Angry-Someone @ 24.01.2005. 10:45 ] @
Eto radim browser pa ide pa nejde, sredim nekako, ima opcije za pokretanje stranica, pola stranica ne otvara pol opcija nije definirano jer imam problema(u nastavku) al dobro i prek toga bi išao ali ono rekoh idem neki tutorail pa ću sve detaljno učiti.. I eto učim, prvi primjer onak sam da se vidi #include <iostream.h> #include <conio.h> main(){} ajde ok ništ posebno, piše testiraj rekoh pa neću nemam šta, aj idem na drugi primjer, mogu se ubacivati funkcije između #include <iostream.h> #include <conio.h> main() { getchar(); } pa rekoh ok i ajde testiraj, ništ opet isto kaj ću testirat pa gledam primjere dosadno totalno i tako došo do ovdje #include <iostream.h> main() { cout << '\t' << "- Borland C++ Builder -\a" << endl; cout << "This will end our session today" << "\n"; cout << "\n\nPress any key to continue..."; getchar(); } pa opet reko ajde da vidim kak će zazviždit ono i op.a eto ti ga na problem nije definiran getchar pa rekoh koji k me jebeš ali on i dalje po svom ništ pobrišem ja to tj. maknem getchar i ok ali samo poruka se pojavi pa nestane i pol teksta fali i jebemu ne znam kaj sa tim probao sam i drugi tekst kao ovaj #include <iostream> using namespace std; int main() { cout << "Hello World From About\n"; } ali sada k**** kao da očekuje ime kraj namspace i tu mi dopizdilo i sve sam zatvorio, pa jel ko zna kako sa time, jer kolko ja vidim nemam pojma o pojmu, koristim c++ builder i eto... Jel da uzmem c++ jer imam c++ 5.01 ili kaj, nemam pojma a ni živaca! Hvala |