[ ZootFly @ 26.01.2005. 07:44 ] @
Firma TionExe koja se bavi izradom kompjuterskih akcionih igara za svetski trg za PC, Xbox i PS2, traži nove dizajnere levela, 2D artiste i programere.

Tražimo dizajnere levela, koji imaju znanje u poligonalnom modelingu i mapiranju tekstura u Mayi, poznavanju 2D paint softvera kao što su PhotoShop i PaintShop Pro, te izradi teksura za karaktere, vozila, arhitekturu i vegetaciju.

Programeri trebaju imati višegodišnje iskustvo sa DirectX i odlično poznavanje C++. Poznavanje Maye i izrada MEL plug-in skripta su bonus.

Trebamo developere koji imaju kreativnu viziju za dizajn levela te moraju biti gejmeri. Moraju imati iskustva sa level designom za akcione igre, bonus je poznavanje procesa game developmenta od ideje do konačnog produkta.

Ako vas izrada kvalitetnih igara zanima i ako ste jako komunikativni, ako znate surađivati sa ostalim ljudima u teamu, ako ste sposobni primati direkcije i davati jih drugima, te raditi u crunch-timeu ako je to potrebno ali za dobru i stalnu platu, onda nam se javite emailom na [email protected] ili [email protected]. Radno mesto je u Novom Beogradu.