Citat:
DMX: Naknadna instalacija drajvera mi nije problem, muka mi je više od trošenja po 4-5 sati na instalaciju XPa i propratnih programa. Pa ako si raspoložen da mi kažeš kako da skinem drajvere i da od tog takvog XPa napravim ghost koji bi sadržao i programe kao što je KAV, ACD See, Opera, Nero, Photoshop, Office.
Raspoložen sam ja uvijek samo ovdje nekužim koje drivere ti želiš skinuti???Drajveri za kompjuter su na cd-ovima koje dobiješ sa kompicem
Ovako sam mislia:
Instaliraš kod sebe WinXP on ce ti prepoznat tvoje komponente(grafička,zvucna,modem....)to izbrises i ako imas koji printer ili skener istekaj ga da ga slucajno nebi prepoznalo instaliraš na jednoj particiji željene programe office i drugo restartaj komp. zbog instaliranih programa i onda vidi opet drivere ukloni ih i napravi IMAGE e sta je proble taj image ti jedino može stat na DVD ili vise cd-ova(sta nisam siguran)
I imaš joj jednu shemu da izradiš disaster recovery disk
On je "kao ono" namjenjen isto za takvu funkciju što znaci da na kompjutere bez Windows-a radi recover.
Sutra cu ti napisat kako se radi pomocu disaster recovery diska i poslat na mail ako ga nemaš u profile pljuni ga tu na forumu!!!