[ REDiceREDuction @ 29.01.2005. 14:18 ] @
mogu li da se iskoriste skinovi za winamp u nekom vb programu koji sluzi skoro istoj nameni? |
[ REDiceREDuction @ 29.01.2005. 14:18 ] @
[ Shadowed @ 29.01.2005. 14:55 ] @
Naravno da mozes. Samo trebas napraviti podrsku za te skinove. Mozes koristiti skinove bilo kojeg programa te namene ako za njih napravis podrsku...
[ REDiceREDuction @ 29.01.2005. 19:54 ] @
znam ja da moze, ali ne znam kako.
[ Shadowed @ 29.01.2005. 21:50 ] @
Eh, pa pitao si da li moze... :)
Koliko se secam skinovi za Winamp su u .zip formatu samo sa spromenjenom ekstenziom. Ovo se odnosi na 2.xx verzije. Znaci, treba ti podrska za .zip. Unutra su neke slike koje bi trebalo da isecas (u programu) i postavljas na svoju formu i/ili kontrole. Pogledaj sta se nalazi u skinu (otvori pomocu WinZip-a ili Total Commander-a) i bice ti mnogo jasnije. Naravno, ako i dalje imas problema, slobodno pitaj... :) [ Aleksandar Ružičić @ 30.01.2005. 01:31 ] @
ako ti treba pomoc bas za winamp skinove pitaj mene znam (skoro) sve o njima (i modernim i klasicnim, cak sam i pravio neke - pogledaj moj potpis)
mada ti ja preporcujem da napravis svoje skinove, ako ti treba pomoc vici ovde! a ako bas oces da ubacis winamp skinove (mislim na classic - 2.xx) evo u uploadu jednog korisnog projekta... Pozdrav! [ REDiceREDuction @ 30.01.2005. 12:54 ] @
javlja neku gresku u ovom programu. tacnije ne moze da nadje neki fajl main.bmp
sta treba da uradim da bi program proradio? [ Aleksandar Ružičić @ 30.01.2005. 15:39 ] @
nemogu sad da gledam kod (nemam vremena) ali koliko se ja secam ima jedan readme.txt i u njemu treba sve da pise. a to main.bmp ti je slicica glavnog prozora tj 'pozadina' za njega. ovaj program verovatno nema podrsku za unzipovanje pa mu je potrebno raspakovati ceo skin u jedan folder. to radis tako sto uzmes neki (klasican) skin i promenis mu ekstenziju iz .wsz u .zip (pazi nisu .wal nego .wsz!) unzipujes sa WinZip-om ili WinRAR-om u neki folder (pogledaj u kodu iz kog foldera poziva slicice u njega smesti sve sto si unzipovao)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|