[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 31.01.2005. 17:46 ] @
Račun za onaj period od 21-31.12. uplaćen 28.01. ali mi je broj ipak isključen 30. za kada su i bila najavljena isključenja. To me nije toliko tangiralo, ajde reko, bio je petak, pa iako su sutra imali radnu subotu, mozda sve nije bilo obrađeno, ali uključiće me u ponedeljak.
Dođem ja danas u Mobtel, tamo kilometarski red za telefone. Obratim se čoveku koji radi u "obezbeđenju" (odelce, kravatica, sa svojih 40 i kusur, teško da se može nazvati tako) u vezi sa uključenjem, a on mi reče da ne mo9gu uključiti post paid brojeve sve do prekosutra ujutro, znači do srede!!
E to me je baš naljutilo. Ne smatram se odgovornim jer sam platio kad sam platio, neki će reći kasno. Prosto je neverovatno da ću sad morati da budem pola nedelje bez funkcionalnog broja!

Zanima me zašto trenutno nije moguće ponovo uključiti broj i koja je procedura za uključenje.
[ Korisnicki Servis @ 01.02.2005. 06:51 ] @
Silom prilika, dan za presek računa sada je poslednji/prvi dan u mesecu (juče/danas). Sve vreme dok se podaci o pretplatnicima "izvlače" iz baze, baza je nedostupna za promene statusa (uključenja, aktivacije/deaktivacije dodatnih usluga ...).

Isključenja se rade isključivo po bazi uplata, što znači da do nedelje popodne (kada su isključenja počela) taj novac nije stigao do MOBTEL-a. Gde je? Ne bih mogao da Vam kažem. Do sada je možda već i legao na račun, ali sada postoji problem pristupa bazi. Ukoliko je vaše dugovanje izmireno i novac je "legao" na Vaš račun, u trenutku kada se bude radilo prvo osvežavanje baze, bićete automatski uključeni. Ako i do prvog osvežavanja (i ponovne dostupnosti baze) taj novac nije stigao do nas, potrebno je da dokaz o uplati nekako dostavite MOBTEL-u. Lično u KS? Faksom na 063/311311? Šta Vam više odgovara ...

Koliko mi je poznato, kraj preseka bi trebalo da se desi danas u toku dana.
[ crews_adder @ 01.02.2005. 07:21 ] @
4 -V-O-Y-A-G-E-R-
Dokaz o uplati, odn. uplatnicu, mozes i da skeniras pa da posaljes e-mailom na [email protected]
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 02.02.2005. 08:39 ] @
Uključen :) Hvala.