Ako mu je cijena neprihvatljiva prodavac moze pre isteka licitacije da povuce robu,ali ako se izlicitira,onda mora da prihvati tu cifru i da posalje.
Tako to fercera na zapadu i sreca je da mi nismo u eBay-u...bilo bi prodaje,kamiona i aviona

Cijena ,bilo koja pre isteka licitacije ne znaci nista,sve zavisi koliko je roba interesantna na trzistu..pa ti evo primjer..
Ja sam prije par dana licitirao gliser,sa prikolicom i Merkjurijem od 60 KS,perfektan,i posto je zima, bilo nas je 6 samo zainteresovanih..
Cijena je zadnji dan stala na 1320 evra i bila je takva do ZADNJEG minuta..moja taktika je da u zadnjih 30-40 sec ponudim maksimum koji mi odgovara i obicno dobijam.
Tako sam ucinio i ovaj put i ponudio 1800 evra i....u zadnjih 5 sec sam vidio da je to malo i da je neko dao vise,ali vise nisam stigao da ponudim...

prodat je za 1860 evra i par dana nisam mogao prezaliti sto nisam ponudio 2000..
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...60&ssPageName=STRK:MEWA:IT .
U zadnjoj minuti su licitirala jos 4 kupca tako da je aukcija zavrsena sa nas 10..
Eto...i jos jedno jako bitno upozorenje onima koji nemaju logisticku podrsku da kupljenu robu i plate...manite se trgovine...eBay je ipak ozbiljna pijaca,i nije bas u redu da neko nesto kupi ,a od para ni korova...zezate i sebe i prodavca i one ljude kojima to treba i koji to mogu da plate..
Pozdrav!!
/mrdja