[ prsic @ 03.02.2005. 12:47 ] @
Kad ocu da pustim neki clip u .wmv formatu u windows media player (10) nece da ga resprodukuje (izadje poruka "Don't Send") a drugi softvera oce (recimo BSplayer) ,a sve druge formate oce da pusta (avi,mpeg,vob..) .
Do kodeka nije jer imam istaliran K-Lite Mega Codec Pack.
Kako da resim ovaj problem ???
[ superbaka @ 03.02.2005. 13:55 ] @
jel taj .wmv fajl Copyrighted?
[ prsic @ 03.02.2005. 17:23 ] @
Citat:
superbaka: jel taj .wmv fajl Copyrighted?

Mozesli malo da pojasnis
[ prsic @ 07.02.2005. 10:08 ] @
Namestio sam , nemoras nista da pojasnjavas , hvala
[ kUdtiHaEX @ 07.02.2005. 19:59 ] @
Mogao bi resenje da podelis sa nama cisto kao smernicu za druge ljude koji mogu imati isti ili slican problem...
[ subidubidu @ 08.02.2005. 17:10 ] @
Reinstalirao sam Windows XP(SP-2) sa ugradjenim Windows Media Player 10 i kada sam u njega ubacio mp3,wma...(opcijom add by searching computer) ocitao je samo filename.Sve ostalo(artist,album,genre ...) je bilo unknown. Prije reinstalacije Windows Meda Player 10 je vidio sve te podatke.
Kako da rijesim problem ?
[ superbaka @ 22.04.2005. 09:11 ] @
malo kasnim ali zato sto sam koristio pretragu... verovatno si do sada resio problem... stvar je u tome sto WMP 10 pri prvom pustanju vrsi indeksiranje muzickih fajlova sve dok ne zavrsi a onda prekida... ti si muziku uneo kad je on to vec zavrsio...
sta meni smeta kod WMP 10? to sto ne moze da se iskljuci opcija da telefonira kuci pa sam morao da instaliram firewall da mu to spreci jer windows-ov firewall to ne nudi... takodje, pojavljuje se onaj dodatni proces u memoriji za koji se ne zna cemu sluzi, a moze se iskljuciti u servisima - Windows user mode driver framework...