[ zlatousti @ 05.02.2005. 14:02 ] @
| Razmisljam se o kupovini TFT monitora, pa sam u dilemi koji monitor izabrati. Problem je u tome sto i kada nadjem neki monitor koji mi se svidja po karakteristikama, ne mogu gotovo nigde da ga nadjem u ponudi!
Razmisljam se izmedju sledece dva modela:
ViewSonic VG712s 17"
BenQ FP767 17"
Da li neko ima iskustva konkretno sa tim monitorima i kakvi su u poredjenju sa Samsung i LG monitorima?!
|
[ Janmix @ 05.02.2005. 22:28 ] @
u svakom slucaju ViewSonic mnoooooogo bolja firma(bar sto se monitora tice)
p.s. ako kupujes Svet Kompjutera imas test ova 2 monitora u nekom od skorasnjih brojeva
[ zlatousti @ 06.02.2005. 09:02 ] @
E, SK sam kupio poslednji put kad sam bio 7 ili 8 razred osnovne :)
Mada iskreno u poslednjih par godina jako slabo kupujem comp magazine, uglavnom se informisem preko web-a, videcu da uzmem taj SK.
Znam da je ViewSonic klasa za sebe kad su u pitanju CRT monitori, ali me je iznenadila cinjenica da u dosta cenovnika bas oni nude najjeftinije modele TFT monitora, cak jeftiniji i od Samsunga i LG-a. To mi je ulilo sumnju, sta ViewSonic radi na polju TFT monitora kad uspeva da bude jeftiniji cak i od Samsunga ;D
Oni nikada nisu bili firma koja pravi jeftino za svaciji dzep, zar ne?
[ damjov @ 06.02.2005. 18:36 ] @
i samsung i benq su izvanredne na polju lcd monitore... brend nije ti toliko bitan kao sto je model i performanse monitora... vidi review-a po netu :) pa izaberi sta ti odgovara :)
[ Vill @ 07.02.2005. 14:42 ] @
Pazi radiosam u servisu ViewSonic-a i sve preporuke za njohove modele,
stvarno su ekstra, ali i cena im nije mala, mada, pazi, ako hoces kvalitet
nemoj da uzimas ekonomik klasu monitora vec samo grafik ili profesional, kod
gore pomenuth to se razlikuje u slovu (e,g,p ili v)
[ drsimce @ 10.02.2008. 21:10 ] @
a da li je bolje uzeti 19-o incni ili 20-o incni VIEWSONIC TFT monitor, koji ima garanciju na 0 pixela, dobru rezoluciju, 160 ili 170 stepeni ugao, kasnjenje od npr. 6 ili 8 ms, DVI, dobro osvetljenje i kontrast, stabilan napon umesto BENQ TFT-a?
[ bojansilni @ 11.02.2008. 02:53 ] @
Zavisi koji model benq

U svakom slucaju upali oba modela oko kojih se dvoumis i jednostavno vidi koji ti se cini boljim i njega pazari...dzaba sve karakteristike sveta,ako se mon ne pogleda uzivo pre kupovine.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.