[ bmijic @ 05.02.2005. 21:22 ] @
POMOČ!!!

Na istom kompjuteru imam 2 koristnika! Može li mi neko kazat kako, da zabranim drugome koristniku da gleda moje fajlove ili da otvara moje programe!??
[ Shadowed @ 06.02.2005. 13:17 ] @
Iskljucis Simple File sharing u Control Panel > Folder Options a zatim desni klik na fajl/folder, Properties, Security i tu podesavas.
[ fade @ 06.02.2005. 21:37 ] @
nije tako lako kao sto pricaju ja sam uzeo polovan hdd sa filmovima itd ,znachi sve ok ali kad kopiram na moj hdd nece da otvori ,a kamoli da uradi nesto drugo ,kad isklucish simple file sharing ,samo uradi sledece

desni klin ----->properties--------->security

tu imash dugme add za listu korisnika samo izbrisesh tog korisnika i sve ok ,posle samo ti pod tvojim username-om mozes da vidish ,znachi izbrishi i admin i sve samo tvoj user ostavi i izaberi full control ispod u meniju.
[ plavigor @ 06.02.2005. 23:31 ] @
Administracija i nije laka (postoji i skola za to).

@bmijic
Ti moras biti u administratorskoj grupi, a drugi korisnik ne. Ako je i on u administratorskoj grupi, onda i on moze namestati dozvole po svom nahodjenju iako si ga izbacio iz spiska za odredjeni folder.
[ Shadowed @ 07.02.2005. 15:46 ] @
Da, administracija nije laka.

Moze se namestiti da i ako je on u admin grupi ipak ne moze da menja permissions kad ih ti kao admin namestis... ;)
[ plavigor @ 09.02.2005. 12:10 ] @
@Shadowed
Da li mislis na "Deny Take Ownership" u "Advanced Security Settings" ili nesto drugo?