[ johndoe48239 @ 05.02.2005. 23:43 ] @
Imam jedan problem. DU Meter Daily Report Download 371.6 KB Upload 0.0 KB Ovo je log koji sam napravio sa DUMeter-om. Ovo sam samo napravio da bih vam pokazao da kada nemam nikakav softver koji se povezuje na internet ukljucen ja i dalje ostvarujem nekakav saobracaj. To je saobracaj koji se ostvario u periodu od 2 minuta. outgoing traffic je kao sto vidite 0KB. Imam istaliran antivirus softver i nemam nikakve viruse niti spy-ware na racunaru. Cak i da imam onda bi Upoad bio aktivan. Ovako je po ceo dan. Znaci, cak i kada racunar "miruje", tj. nista se ne radi na njemu, meni se prikazuje da je incoming saobracaj aktivan i to u proseku 2-4KB/s. Ispade na kraju da ja stalno primam nesto a ne znam sta je to sto primam. Tj. na savkih sat vremena ja imam protok od 10Mb-a cak i ako nisam na internetu! Da li neko zna o cemu moze da bude rec? Ja sam malo zbunjen posto samo primam neke podatke, a nista se ne salje sa mog racunara. Ne verujem da je u pitanju signalizacija sa sbb-om jer ovo 2-4KB/s mi deluje mnogo za signalizaciju. |