[ ReBeLz @ 07.02.2005. 02:11 ] @
Imam Win 98.....kad se konektujem na internet....posle izvesnog vremena mi se zatamni ekran....i pojavi mi se neka poruka(plava bude pozadina) i moram da restartujem komp....kad nisam konektovan na net to mi se ne desava !
proveravao sam....nemam virusa...redovno sam Update-ovao listu virusa....

eto mnogo ce mi znaciti ako neko moze da mi pomogne....
unapred hvala !
[ fade @ 07.02.2005. 15:48 ] @
nije to virus da jeste ne bi imao OS -skini ad aware i skeniraj za trojance i ostale ad aware programe ,jer je ocigledno povezano sa netom.
[ Ols @ 07.02.2005. 18:02 ] @
Probaj drugi modem
[ Picsel @ 07.02.2005. 18:35 ] @
Probaj da reinstaliras drajvere za ovaj modem ili instaliras novije (ako postoje) sa sajta proizvodjaca tvog modema.
[ kUdtiHaEX @ 07.02.2005. 18:47 ] @
Ta plava pozadina sa nekom cudnom porukom je BSOD :)

Elem, pozadina tvog problema moze da bude modem (da li hardverski ili softverski, moras sam da utvrdis) a moze da bude i sam explorer (u prevodu - doslo vreme za reinstalaciju sistema).
[ BytEfLUSh @ 07.02.2005. 18:57 ] @
Pored toga, probaj da ubaciš modem u neki drugi PCI slot. Samo pazi da nešto ne oštetiš tom prilikom, već su se javljali ljudi sa lošim iskustvima usled te operacije.
[ smfilip @ 07.02.2005. 19:07 ] @
pa reci koja ti se poruka pojavljuje???
ili ti je tesko da procitas?
[ ReBeLz @ 08.02.2005. 02:07 ] @
ne razumem se bas u racunare :)
sledeci put kad mi se pojavio ta poruka zapisacu je pa cu vam napisati ....mozda ce neko znati u cemu je problem....inache sad cu da vidim koliko ce mu trebati vremena da se restartuje ili zamrzne....
da li mozda znate sta moze biti uzrok tome ?

hvala na dosadasnjim komentarima
[ ReBeLz @ 08.02.2005. 02:40 ] @
znaci poruka je sledeca

A fatal exception 0e has occured at 017f:BFF69DFFF. The current application will be treminated

i onda ono da pritisnem ctrl alt plus del za restart.....

nije mi palo na pamet...ali mozda je bitno da napomenem....od skoro se modem ne cuje kad se konektujem....ono dial i pistanje....normalno se konektuje samo ne cuje se nikakav zvuk....

zaista mi nije do reinstalacije :) imam jako bitne podatke na komp-u....probacu da reinstaliram modem....

ako neko zna sta ova poruka znaci...

hvala unapred !
[ reiser @ 08.02.2005. 02:53 ] @
Kao sto su vec ljudi rekli, najverovatnije je problem u modemu. Skini neke nove drajvere za modem, deinstaliraj stare, zatim prebaci modem u drugi PCI slot i onda instaliraj skinute drajvere. Takodje proveri da nemas neki IRQ conflict.