[ notora @ 07.02.2005. 13:29 ] @
mozeli ko ma mi kaze kako programirati grafiku u dev-c++, nista posebo samo iscrtavanje tacka, linija i tako te neke sitnice, koju bibilioteku da koristim pod dev-c++....a trbalo bi sve to da radi u konzoli
[ Alef @ 07.02.2005. 17:01 ] @
Imaš na www.fltk.net paket FLTK2.DevPack, na istom mestu imaš i odličnu dokumentaciju. Sa njim možeš da uradiš to što hoćeš, a ako ti porastu apetiti, ima i odličnu podršku za OpenGL.
[ vladab @ 07.02.2005. 20:56 ] @
Ako te mrzi da trazis, imas i neki updater u kome treba da cekiras fltk ili wxwindows i on ce da ga skine za tebe. Naravno ne zove se updater, ali sada ne mogu da proveravam iz ociglednig razloga. :O)
[ Alef @ 07.02.2005. 22:03 ] @
Samo što, kada sam ja poslednji put gledao, FLTK2 nije bio u spisku, već samo FLTK1.
[ idb @ 08.02.2005. 09:08 ] @
Citat:
....a trbalo bi sve to da radi u konzoli
Ako je bas neophodno da ti to radi u konzoli pogledaj Adrian's FAQ , nije dugacak, a daje puno odgovora. Deo vezan za tvoj problem je na http://aditsu.freeunixhost.com/dev-cpp-faq.html#graphics
Ako zelis windows programiranje onda ces najbrze a sa malo truda do rezultata stici uz pomoc FLTK. Ostale opcije su ti wxWidgets, FOX Toolkit, GTK itd.