[ vejin @ 08.02.2005. 14:46 ] @
Imamam mnogo "necega" u c\_restore\temp To ima ekstenziju cpy ili oznaku nula,a ne moze se obrisati Kako to da obrisem?????????????? |
[ vejin @ 08.02.2005. 14:46 ] @
[ kUdtiHaEX @ 08.02.2005. 15:41 ] @
Ako je u pitanju trojanac sa ekstenzijom CPY (sto najverovatnije jeste), moraces da butujes u DOS (ne command prompt) i da ih odatle obrises.
Btw, http://www.faqfarm.com/Computer/Virus/24808 [ m4rk0 @ 08.02.2005. 16:40 ] @
Safe mod...
[ vejin @ 09.02.2005. 20:49 ] @
ukljucio sam ga u safe modu iprobao sa izbrisati sadrzaj tempa ali nisam uspeo.,Za svaki slucaj skenirao sam sistem Kasperskim i nije nista pronadjeno,pa cu sutra probati preko DOS-a.
[ Shadowed @ 10.02.2005. 12:45 ] @
Cisto isprobaj i jedan chkdsk c: /F u Command Prompt-u a onda probaj da obrises. Ako su ti fajlovi na nekoj driguoj particiji zameni c: slovom odgovarajuce particije.
[ vejin @ 10.02.2005. 21:00 ] @
Cisto isprobaj i jedan chkdsk c: /F u Command Prompt-u
kako to da uradim u milenijumu.Probao sam u Total Commanderu ga prevuci u kantu,medjutim on se samo iskopira{bilo koji fajl sa cpy ekstenzijom},a kada ga izbrisem pojavi se dc 01,akada taj izbrisem pojavi se dc 02,i tako redom [ vejin @ 16.02.2005. 21:01 ] @
stvarno sam svasta pokusao ,pa ako bi mi neko objasnio sta znaci cpy i kakva je to extenzija onda bi na osnovu toga pokusao da smislim sta uraditi ..Mislim,najlakse je srusiti sistem pa ponovo instalirati.Pa pobogu nije valjda to[CPY]delo nekog genijalca koji je uz to i superzao.
[ djolep @ 17.02.2005. 08:21 ] @
Ne moze tako da se obrise. Win Me stiti svoje restore points, inace ne bi imali nikakvu svrhu. Dakle, odes u Control Panel, pa System, onda File System i na kartici Troubleshooting cekiras Disable System Restore. OK. Restart.
Windows ce obrisati sve iz Restore foldera. Onda istim putem ponovo ukljucis System Restore. To je sve. Naravno, brisanje se moze obaviti i iz DOS-a, ali onda moras podici racunar sa diskete. Inace neki trojanci barataju sa takvim ekstenzijama, ako si trojanca uklonio sa racunara onda je ostao samo u Restore folderu, gde je imobilisan. Posto uvek postoji rizik da se racunar vrati na neki prethodni restore point, bolje je obrisati i to i biti miran. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|