[ vlada84 @ 08.02.2005. 19:19 ] @
Kada instaliram partitiona magic 7 ili 8 ne mogu da ga pokrenem. Pise mi nesto error 117. Partition's drive cannot be identified". I ranije mi se pojavljivao ovaj problem pa sam samo zbog toga morao da reinstaliram ceo windows. Nije valjda to jedino resenje za uklanjanje ovog problema? Molim vas za pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ vlada84 @ 08.02.2005. 23:21 ] @
Ljudi, moze li ovde neko da mi pomogne
[ silber @ 10.02.2005. 13:27 ] @
Da li ti se to oduvek pojavljivalo ili nestane posle reinstalacije sistema? Čime si particionisao disk?
[ vlada84 @ 10.02.2005. 14:37 ] @
Ma nije od uvek. Ranije sam ubacivao linux pa sam ga posle izbacio (iz nekih licnih razloga). Kada sam hteo da ga izbacim, pokusao sam preko partion magic-a ali mi se pojavio isti problem. Izbrisao sam ga sa diskom windows XP tj. odatle sam mu izbrisao linuxovu particiju.Od tada nema ni linuxa ni partition magic-a. Jednom sam preko instalacionog diska windowsa izbrisao sve particije i posle je sve radilo ok. iskreno mrzi me da sve to ponovo radim pa vas pitam dal postoji neko resenje da to cas uradim preko partition magic-a.
Hvala!!!!!!!!!!!!!!!!
[ silber @ 10.02.2005. 17:08 ] @
Pošto neće Partition Magic da se startuje ja mislim da postoji neka greška pri particionisanju koju on registruje i neće da se startuje. Moja preporuka je da napraviš boot disketu iz windowsa 98 i startuješ FDISK, sve lepo isparticionišeš instaliraš win i to je to.
P.S. Iskreno, mislim da je PM pomalo rizičan software. Ukucaj u pretragu Partition Magic i pogledaj koliko su problema imali članovi ES-a.
[ vlada84 @ 10.02.2005. 22:43 ] @
Nisam siguran da FDISK moze da radi sa NTFS particijama. Ipak mislim da je celo brisanje HDD-a u ovoj situaciji pozeljno.
Hvala vam u svakom slucaju
[ Nabukodonosor @ 10.02.2005. 23:01 ] @
Ako je u pitanju NTFS particija, ubaci rescue disk (ako si napravio ovu disketu, a ako nisi eto ti skole za sledeci put), ubaci je , butuj sa nje, uradi izmene koje hoces, i resetuj racunar.

Imas dosta informacija o tome ovde
[ silber @ 11.02.2005. 07:06 ] @
Ako FDISK neće da obriše NTFS particije otvori setup XP-a obriši ih, i ionda idi u FDISK.
[ vlada84 @ 11.02.2005. 10:19 ] @
Nabukodonosor

Link je super. Ovo mora da pomogne. Ako ne pomogne javicu se.
Hvala!!!!!!!