[ eskim @ 08.02.2005. 21:27 ] @
Trenutno koristim ovaj
http://www.online-content-management.com/
i ovaj
http://cms-master.com/
je komercijalan ali nije neshto u redu jer je "krakovan"

Samo mi nemojte rechi "php nuke"
Treba mi neki koji pravi "podmenije"
Hvala.


[Ovu poruku je menjao eskim dana 09.02.2005. u 18:53 GMT+1]
[ Ilija Studen @ 08.02.2005. 23:38 ] @
Gde si iskopao ove "minimalce"? Moram da priznam da mi se sviđa njihova jednostavnost...

Budi pažljiv sa ovakvim sistemima. Pitanje je da li su dovoljno proširivi... Jednog dana ćeš poželeti da dodaš anketu, skriptu sa vestima itd. a veliko je pitanje da li to ovi sistemi omogućavaju i koliko je to lako... Inače, izgledaju mi nekako skrpljeni, ali to je samo moj lični utisak.

Nešto slično, a da je open source? Možda Mambo može da posluži, samo on je MNOGO više nego ova dva koja si naveo...
[ eskim @ 09.02.2005. 17:41 ] @
Pa nashao sam ovaj ocms da bih mogao sam da radim nadogradnju, jer postoji toliko preglomaznih paketa od chega ja nechu koristiti 10%.

Kod ocms-a postoji jedan krajnje jednostavan sistem templejta, podijelish template po sektorima(kolonama, poljima... ) svakom dodash neki tekst tipa [sector1] [sector2] i tu che se pojaviti drugi templejt tipa meni, header, footer, itd.. Znachi krajnje jednostavno, samo bi mi trebalo neshto malcice bolje opremljeno kao ovaj cms-master ali kao shto rekoh imam verziju sa neispravnim kodom.

Problem je u tome shto ne mogu da radim menije i linkove treseg nivoa. Znachi ja imam prvi nivo (onama, vijesti, kontakt) koji je uvijek na glavnoj strani, drugi nivo je podlink za svaki od ovih iz prvog i tako dalje. Kad ja to sam pravim nemam preglednu strukturu jer ne umijem da ih razvrstam po nivoima, a da razvijam kod nemam vremena, rok mi istiche za par dana.

Zato mi treba neshto malo jache od ovog ocms-a tj. http://www.online-content-management.com/