[ nenas @ 11.02.2005. 09:36 ] @
Uradili smo aplikaciju za rad sa fiskalnom kasom Handy 500T i to na Linux OS. Ona lepo radi od 1.10.2004. Sad, u novom zakonu o fiskalnim kasama, postavlja se obaveza "sertifikovanja" takvih aplikacija i taj sertifikat navodno izdaje Zavod za mere i dragocene metale.
Pokusali smo da kontaktiramo Zavod za mere i dr.metale, ali oni nista o tome ne znaju.
Da li je vec neko pokusao da dobije ovaj sertifikat i ako jeste, kojim se putem ide? Rok je kratak, do 31.03.2005, a mi imamo vise korisnika ....
[ dragancesu @ 11.02.2005. 13:01 ] @
Diskusija na ovu temu jos traje na www.galeb.com forum -> FP-550 -> sertifikati za 'softversku aplikaciju'

Jedni se cude, drugi smeju, treci misle da nisu nadlezni, show
[ igor_ns @ 08.03.2005. 12:31 ] @
Mozda ovo nije pravi forum za to, nek moderator odreaguje ako treba, ali da se i ja pozelim.

Imam slican problem.

Program za rad sa Galeb FP-550 za Lunux i Windows, nekoliko korisnika, nejasan zakon, niko nista ne zna... Da ne davim dalje. U svakom slucaju, lud zbunjenog.

Molio bih da ako neko ima neko ima neke konkretne inforcaije napise ovde.

pozdrav.
Igor
[ igor_ns @ 08.03.2005. 13:04 ] @
I Zavodu za mere i dragocene metale dobio sam informaciju da ce od sledece nedelje poceti sa time, i da ce tad znati cene i detaljnije uslove. Formulare ce slati mailom.

tel.
011
181
684