[ c00l_daem0n @ 17.05.2001. 15:06 ] @
: bash$cd / bash$cd e //sada npr. ocu da dopunim na etc/ sa tab-om ali on mi ispise za dopunu neke shellove funkcije i ostalo probao sam sa 'complete -b -d cd' ali nece |
[ c00l_daem0n @ 17.05.2001. 15:06 ] @
[ Spirkowsky @ 21.05.2001. 03:16 ] @
Citat: c00l_daem0n je napisao: : bash$cd / bash$cd e //sada npr. ocu da dopunim na etc/ sa tab-om ali on mi ispise za dopunu neke shellove funkcije i ostalo probao sam sa 'complete -b -d cd' ali nece jeah brate, fora je samo u tome da nisi kucao ono sto si mislio.... Naime, tvoja je komanda da promenish direktorijum u neki koji se nalazi u tvom home dir-u i pocinje sa slovom "e" a takvog ocigledno nemas pa... uglavnom trebao si cd /e (pa tab) da dobijes efekat koji si ti trazio :> [ random @ 21.05.2001. 14:40 ] @
Citat: c00l_daem0n je napisao: : bash$cd / bash$cd e //sada npr. ocu da dopunim na etc/ sa tab-om ali on mi ispise za dopunu neke shellove funkcije i ostalo probao sam sa 'complete -b -d cd' ali nece complete ti je builtin funkcija C shella, koliko znam, nema mnogo veze sa bash(1)-om. Što se problema tiče, verovatno si pogrešio u kucanju. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|