[ PETAR- @ 14.02.2005. 23:09 ] @
| Zelim da kupim 5.1 zvucnike koje cu prikljuciti na kompjuter
Sta vi mislite o genius SW 5.1 Home Theater (120 evra=oko 9600din)
Koristio bih ih pre svega za pustanje muzike
Da li postoje bolji zvucnici
koji omogucuju dobar i kvalitetan zvuk
Da li su 5.1 zvucnici jaci i bolji od zvucnika linije(panasonic zvucnici 2x70w) |
[ skazi @ 14.02.2005. 23:32 ] @
Evo jedno mišljenje sa kojim se veoma slažem::::
"Geniusov drveni modelkoji si pomenuo zaobiđi u najširem mogućem luku: u pitanju je glomazni satrap sa katastrofalnim zvukom, na koji se ljudu napale jel je velik i uliva poverenje"
Miodrag Kuzmanović
SK 2/2005
[ nibleri @ 14.02.2005. 23:40 ] @
ne bih se složila sa tobom jer mislim da su zvučnuci super pošto ih "slušam" svaki dan jer ih moj komšija koristi i imaju veoma kvalitetan zvuk samo vjerovatno ima veze i u šta ih uključiš! mislim da sam na googlu vidila i cijenu od 105 eura pa potraži
[ BeastMaster @ 14.02.2005. 23:56 ] @
Ko bi rekao da ću ja ovo da kažem, ali ovog puta ću morati da se složim sa Miodragom Kuzmanovićem  Imao sam prilike da probam dotične Genius zvučnike kod mene kući u kombinaciji sa Audigy 2 karticom i bio sam prilično razočaran zvukom, nekako bas je nedefinisan  možda što sam navkao na moje Altec 621 zvučnike. Sve što taj Genius model zvučnika ima je sirova snaga... Sad kome kvalitet zvuka nije presudna stvar, onda su ok.
Inače Iste sam probao i u kombinaciji sa Marantzom CD 57 mk 2, i takođe nisu baš zablistali. Da ne dođe do zabune, nisam slušao mp3 već audio cd i npreko kompa i preko CD player-a.
[ Goran Mijailovic @ 15.02.2005. 00:05 ] @
Potpuno se slazem sa g. Kuzmanovicem  imao sam priliku da to cujem...
E sad ko voli boof woof zvuk bez srednjih i visokih tonova
[ skazi @ 15.02.2005. 00:35 ] @
Kako smo već kod zvuka, hteo sam da kupim Sound Blaster Audigy LS a onda sam i video da postoji i Audigy ES koja je nekih 15€ skuplja e sad mene zanima koja je razlika između njih???
[ Goran Mijailovic @ 15.02.2005. 00:37 ] @
Bilo je ovde na forumu ukucaj i jedno i drugo u pretragu, uglavnom slobodno kupi jeftiniju nema da brines ;)
[ pajaja @ 15.02.2005. 00:50 ] @
Ma kako kuzma kaze, tako je 
[ Joseph B. @ 15.02.2005. 07:58 ] @
Genius zvucnici su djubre u lepom pakovanju...
[ Goran Mijailovic @ 15.02.2005. 16:58 ] @
Hm, a sta je lepo pakovanje meni ona imitacija drveta izgleda izuzetno ruzno.
[ walper @ 15.02.2005. 17:40 ] @
i ja sam razmisljao o kupovini tih zvucnika, ali ih je moj drug kupio prije mene, na moju srecu ali na njegovu nesrecu, u sustini su dosta funkcionalni , mislim da imaju cetri AUX ulaza pa pored kompa mozes jos nesto prikljuciti, zatim dodatne filtere na njima, daljinski, dizan je po meni ok (o ukusima se ne raspravlja) itd.. ali kad je zvuk u pitanju hm... ne znam sta bi ti rekao , ja sam licno odustao o kupovini , nisu dovoljno jaki , kad pojacas negdje oko pola vec se cuje distorzija, sad je li do zvucnika ili do integrisanog pojacala nisam gledao jer je nebitno, u glavnom sistem je klimav, onda su frekventno siromasni , ali za toliko para nemozes ocekivati nesto extra , najbolje da ih prvo poslusas, za igrice i filmove na srednjoj snazi zadovoljili bi mnoge.
[ hakinen @ 18.02.2005. 15:47 ] @
Ma zaobidji taj sistem i lepo uzmi jazz 9940 provereno najbolji zvucnici, imam ih i ja ali ima ih i gomila mojih drugara i svi su prezadovoljni, a vidim da ih i na forumu dosta hvale i do sada nisam cuo ni jednu primedbu na njih ( osim preteranih audiofila koji kazu da su 9940 bezveze vec da su bolji neki zvucnici koji kostaju 500-1000 evra ) za 200 ili manje evra dobijas ove zvucnike i stvarno za kucu nista ti jace nece trebati!!!!
[ Zdenikus @ 21.02.2005. 11:07 ] @
Ja sam pre par meseci uzeo drvene Genius zvucnike prvo sam se razocarao a posle sam se navikao na zvuk i za sad sam zadovoljan.Mislim da mu mnogo nedostaju srednji tonovi
ali za gledanje filmova i igranje igrica su sasvim o.k.
Ja sam jurio Logitech Z-680 ali mi nije dozvolio novčanik da ih kupim mislim da su oko 400€, voleo bi da ih čujem kako rade, jel ima mozda neko iskustva sa ovim zvucnicima.
[ FoxMolder @ 28.02.2005. 09:37 ] @
Ma imash odlicne Neo zvucnike, jes za malo vece pare al kolko para tolko muzike
[ Joseph B. @ 28.02.2005. 12:13 ] @
Nije velika razlika u ceni izmedju Genius i recimo Neo x55 ali je razlika u unutrasnjosti ogromna! Ali ni kod Neo zvucnika neces imati prave srednje tonove.
[ Sumarius @ 02.06.2006. 12:11 ] @
Hello!!!
Ja kuci imam altec lansing avs 300b 2.1 i sasvim sam zadovoljan! A zvucnike koje navodis sam video i cuo i podeljenog sam misljenja, dok na 5.1 igrama deluje impresivno na muzici vec ne!!!
Ispravite me ako gresim! 
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|