[ Maquito @ 15.02.2005. 18:33 ] @
| Ne znam da li je ovo tema za ovo ali stvarno... Već mi ide lagano na živce message box kad idem nešto instalirat: pokaže mi:
16 bit windows subsystem
C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS
and Microsoft Windows applications. Choose 'Close' to terminate the application.
Upravo tako idem instalirat Visual Basic 6.0 i ono mi to pokaže. Ne radi se samo o njemu već mi i za druge programe i igrice isto tako pokaže, a prije su mi normalno radile. Molim vas pomozite mi. |
[ mladenovicz @ 15.02.2005. 18:58 ] @
[ System alert @ 15.02.2005. 21:24 ] @
Koliko vidim koristis Xp OS.Tu gresku ti prijavljuje zato sto ti nedostaje autoexec.nt datoteka.Udji u X:\Windows\repair i odatle kopiraj autoexec.nt datoteku u X:\Windows\System32 . X predstavlja particiju na kojoj ti je instaliran OS (to bi trebalo da znas)
[ pajaja @ 15.02.2005. 21:27 ] @
Citat:
System alert: Koliko vidim koristis Xp OS.Tu gresku ti prijavljuje zato sto ti nedostaje autoexec.nt datoteka.Udji u X:\Windows\repair i odatle kopiraj autoexec.nt datoteku u X:\Windows\System32 . X predstavlja particiju na kojoj ti je instaliran OS (to bi trebalo da znas)
Sve ti je receno... Ovo
provereno radi .....
poz...
[ Maquito @ 15.02.2005. 21:35 ] @
Puno Hvala uspjelo je i napokon mogu instalirati sve. zanima me zašto se to događa, recimo autoexec.nt mi mora biti read-only da ga ne bi opet izbrisao. Zašto se on izbriše i šta bi bilo kad bi se izbriso command.com?
[ System alert @ 15.02.2005. 21:59 ] @
Sigurno ti je nesto upalo preko NET-a.Meni se sve do danas autoexec.nt datoteka brisala svaki put kada udjem u Windows.Danas sam skenirao kompjuter Anit-Virusom i pronasao mi je jednog Trojanera.Od kada sam njega izbrisao to mi se vise ne desava.
[ Yu Raider @ 19.02.2005. 13:13 ] @
Da... To se i meni desavalo. Al sam tolko glup da nisam provalio da je to virus, pa sam napisao program iz LibertyBASIC-a koji pri svakom boot-u Windoze-a generise autoexec.nt. Nisam mogao da udjem ni u jednu DOS aplikaciju...
[ Shadowed @ 19.02.2005. 13:40 ] @
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.