[ rastislav @ 15.02.2005. 19:54 ] @
Jednostavno neočitava muzička linija CD zašto gde je greška? |
[ rastislav @ 15.02.2005. 19:54 ] @
[ VRKY @ 15.02.2005. 20:05 ] @
Koja je vrsta tih fajlova?
[ fade @ 15.02.2005. 20:39 ] @
sto manja brzina rezanja ,ako je za liniju
[ Yugo Faca @ 15.02.2005. 21:01 ] @
Da nije CD-RW u pitanju, a linija možda očitava samo CD-R?!
![]() Citat: fade: sto manja brzina rezanja ,ako je za liniju ili pokušaj rezati CD na 8x, mada ja sam za diskmen narezivao na 12x i čita! [ strba @ 15.02.2005. 21:05 ] @
Sto manja brzina/ 1x ako mozes naravno i ok medija (ja verbatim audio koristim i prezadovoljan sam)
Poz [ Marko_L @ 15.02.2005. 21:20 ] @
Da li si siguran da si izabrao da narežeš AUDIO CD ? Drugo, probaj CD ako možeš na nekoj drugoj mini-liniji, možda je do nje.Treće, da li taj audio cd možeš normalno da pustiš pomoću CD player-a na komp-u, tj. da li je narezan kao AUDIO disk ? Četvrto, može biti i do brzine rezanja, mada sam ih ja narezivao i na 48X i nisam imao problema ni sa jednim od njih.Peto, isprobaj neki drugi medij.
[ Dalibor81 @ 15.02.2005. 21:34 ] @
Citat: Marko_L: Da li si siguran da si izabrao da narežeš AUDIO CD ? Drugo, probaj CD ako možeš na nekoj drugoj mini-liniji, možda je do nje.Treće, da li taj audio cd možeš normalno da pustiš pomoću CD player-a na komp-u, tj. da li je narezan kao AUDIO disk ? Četvrto, može biti i do brzine rezanja, mada sam ih ja narezivao i na 48X i nisam imao problema ni sa jednim od njih.Peto, isprobaj neki drugi medij. Bas sam hteo da nesto napisem, ali stvarno je sve receno. [ Emil Ranc @ 15.02.2005. 22:49 ] @
Citat: strba: Sto manja brzina/ 1x ako mozes naravno i ok medija (ja verbatim audio koristim i prezadovoljan sam) Poz Hehe... 1x ![]() Jedan ortak je jednom rezao na 1x, i rekao: sad, i nikad više! skoro sat i po za 1cd, što je mnogo, mnogo je! Za starije rezače mislim da je 2x dovoljno da ga svaki normalni cd-uređaj zna pročitati. Ja na mom lg52x audio režem na 8x, a ni najveći buvljački krševi nisu imali problema sa čitanjem. A što se tiče "audio" cdr medija, u pitanju je manje-više prevara, jer je kvalitet audio zapisa identičan i na običnom, i na "audio" cdr mediju. Tačnije, ovi specijalni audio-cdr su namenjeni odvojenim HiFi cd recorder komponentama, koji odbijaju da režu na obične cd-ove. Pozdrav [ ilija1 @ 16.02.2005. 08:05 ] @
Kada kupiš "audio" CD, uz to plačaš i porez na autorska prava muzičara (baš se rimuje), a kvalitet samog CD medija je isti, znači nije ništa bolji od ostalih CD medija.
[ BytEfLUSh @ 16.02.2005. 08:17 ] @
Mislio je na diskove koji se prodaju kao "Audio CD-R", a ne na fabričke (koji, istini za volju, jesu boljeg kvaliteta od home-made CD-ova).
Inače, ja lično jesam primetio kad režem muziku na te Audio diskove da je mnogo bolje narezano nego na običnim... U momentu pređe sa prvog na poslednji track prilikom reprodukcije, nema onog zaglavljivanja na lošim čitačima, jednostavno primetno bolje radi. [ m4rk0 @ 16.02.2005. 08:29 ] @
Ja rezem na 10-12 x i linija cita sve...Ali, naravno, manje brzine su vise nego dobrodosle...
[ strba @ 16.02.2005. 10:14 ] @
@byte
Upravo to. Sve operacije sa medijom (verbatim adudio) kao sto su prelazenje sa pesme na pesmu, ocitavanje medija.... primetno lakse/brze radi vecina citaca (hifi komponenti). @svi Nemojte se vezivati za ono sto sam ja napisao. Rekao sam kako ja snimam audio cd 1) medija:verbatim audio 2) mala brzina snimanja (ajde neka bude 2X :)) u globalu preporuka za snimanje je dobra medija (nije svaka medija dobra :o) i sto manja brzina snimanja, e sad koja medija i brzina snimanja......neka bude vas licni izbor. POzzzz [ rastislav @ 16.02.2005. 19:59 ] @
Zahvakjujem se ipak je do linije (čita i CD-RW) izgleda da riknjava
HVALA NA SAVETIMA... [ m4rk0 @ 16.02.2005. 20:14 ] @
@rastislav
Ocisti laser na liniji. Komprinovanim vazduhom ili diskom za ciscenje.... Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|