[ Zivija @ 15.02.2005. 23:53 ] @
Ne znam da li cu uspeti dovoljno jasno da izlozim problem.....
Naime: Monitor je TFT LG 1730BS, a graficka ASUS Geforce 4 MX. Kao TV-OUT koristim S-Video, a na TV takodje imam S-Video prikljucak. I sve je to radilo kako treba do pre par dana.... Dakle, pre nekoliko dana monitor je poceo da treperi iako mu je refresh rate namesten na 75 Hz, a ni pri promeni situacija se nije poboljsala (kao da se ni ne menja refresh). Kada hocu da prebacim da mi single display bude TV, ta opcija se s' vremena na vreme gubi, tako da moram ponovo da ulazim u nvidia control panel. I jos se pri podizanju sistema dogadjalo par puta da monitor ode na standby, pa tek kad pritisnem enter se upali.
I, konacno, veceras sam izvukao kabel iz TV-OUTa, i slika je bila cista i jasna kao ranije. Kada sam ponovo ukljucio TV-OUT, slika je opet pocela da treperi (sto veoma smeta).
Dakle, da li neko zna kako mogu da resim ovaj problem, i u cemu bi uopste mogao da bude problem (neverujem da je u kabelu), pa da mogu ponovo da koristim TV-OUT, a da pritom i monitor normalno radi.
Hvala!!!
[ Zivija @ 18.02.2005. 17:08 ] @
Negde sam cuo da je moguce da se ovo desava kad TV i kompjuter nisu ukljuceni u isti utikac, pa varira napon.
Neka ideja?
[ blade101 @ 21.02.2005. 17:51 ] @
Ne znam baš rješenje ovog ali možda ti ovo pomogne.

Imam sličan problem sa starim Radeonom 7000 kojeg imam spojenog na tv-out na sonyjev tv. Šta je zanimljivo je da mi sa windowsovim video driverom (s onim osnovnim iz 2001) slika je ok. Ali sa bilo kojim drugim ATI-jevim slika na tv-u treperi.

A problem je u tom što bez ati drivera ne mogu baš ništa sa slikom.

Tak da probaj nove video drivere za karticu, možda pomogne. A ak je netko imao sličan problem s ovim mojim nek javi.
[ StORM48 @ 24.02.2005. 01:06 ] @
A da li imaš možda kablovsku?