[ baba_sera @ 18.02.2005. 16:51 ] @
Dali postoji vizuleni alat za pravljenje PHP strana kao FRONT-PAGE, jel moze macromedia dreem da se koristi ili ima nesto posebno.HITNO !!! Hvala !!! |
[ baba_sera @ 18.02.2005. 16:51 ] @
[ MileG @ 18.02.2005. 17:02 ] @
Pa imaju neke alatke koje ti samo pomazu u tome a... kako bi ti mislio da kreiras php strane u necemu poput dw tj. na taj nacin?! Da imas dugmice 'konektuj se na bazu', 'uzmi prvi red', 'zatvori je', 'ako je vece od 1 radi...' hehehhe nije mi jasno :o) Pokusaj sa DW nije los za koding a i ovde na forumu imas neku temu bas o tome sta koristiti i sta ko predlaze pa potrazi malo.
[ Ilija Studen @ 18.02.2005. 18:34 ] @
Najbolji IDE za PHP je Zend Studio, a po mogućnostima su mu blizu NuSphere i Maguma. Uostalom, spomenuta tri su "tu" i uglavnom odlučuje cena i neke specifične mogućnosti.
Moj glas defitivno ide za Zend (vredi svake pare). A ako tražiš Point and click i Drag and drop okruženje za pravljenje PHP aplikacija mislim da tražiš nemoguće :) Sa PHPom ti je sve kod... I samo kod. cccc Razmazili su vas vizuelni editori :) [ Radovan__III @ 18.02.2005. 19:03 ] @
Ako hoces da radis nesto sa php-om moras ili da znas php ili da koristis neke skripte.
ZA rad sa php-om ja preporucujem Zend-ov program posto je on za php ono sto je DW za za html (kod). [ dinke @ 18.02.2005. 19:23 ] @
Link ka raspravi oko editora već postoji na temi koja je topovana. Stoga ovu zaključavam.
[ loginkiller @ 09.12.2006. 21:08 ] @
Koristi malo Google.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|