[ FLASHY @ 18.02.2005. 20:36 ] @
Nesto sam prckao po 'msconfig' (sinoc) i izgasio par procesa sa startupa i wina [prije toga je neko bio na kompu], i kad sam restartovao komp, sve mi je boldovano u Windowsu, a ovdje na forumu i na internetu mi je sve 'iskoseno' [italic]... Kako to da rijesim??? Meni nijedan proces od ugasenih nije sumnjiv da je ovo uradio, jer je ugasen... ***Sa drugog foruma: -neko: pa jel znas koje procese si ugasio? pa natrag ih upali! -ja: Pa upalio sam ih, one koji su potrebni! Necu paliti npr. "searchbarcash"... Imam jos jedino mnogo toga od Symantec-a u Services, a u startup je pogaseno ono sto smeta, ne ono 'normalno'... I? -neko: mozda si ti mislio za nesto vazno da nije 'normalno' us vakom slucaju, skeniraj komp protiv spyware. ako imas taj searchbarcash pogotovo -ja: Ma to nije problem (searchbarcash)... Skenirao sam comp protiv spywarea sa raznim... A da... Pa kada sam ga skenirao sa novim programom, Windows AntySpyware quartinovao sam neke stvari, nesto iz Kaaza, Warez, eMule i jos neki sto kupi spyware, nesto kao Jopher. Da nije zbog toga sto sam quartioovao? Hm... Zbog cega li je? [pisem ovo ja, neko da ne bih morao dva puta odgovarati na ista pitanja] Pomoc!!! ![]() |