[ FLASHY @ 18.02.2005. 20:36 ] @
Nesto sam prckao po 'msconfig' (sinoc) i izgasio par procesa sa startupa i wina [prije toga je neko bio na kompu], i kad sam restartovao komp, sve mi je boldovano u Windowsu, a ovdje na forumu i na internetu mi je sve 'iskoseno' [italic]...
Kako to da rijesim???
Meni nijedan proces od ugasenih nije sumnjiv da je ovo uradio, jer je ugasen...

***Sa drugog foruma:
-neko: pa jel znas koje procese si ugasio? pa natrag ih upali!
-ja: Pa upalio sam ih, one koji su potrebni!
Necu paliti npr. "searchbarcash"...
Imam jos jedino mnogo toga od Symantec-a u Services, a u startup je pogaseno ono sto smeta, ne ono 'normalno'... I?
-neko: mozda si ti mislio za nesto vazno da nije 'normalno'
us vakom slucaju, skeniraj komp protiv spyware. ako imas taj searchbarcash pogotovo
-ja: Ma to nije problem (searchbarcash)...
Skenirao sam comp protiv spywarea sa raznim... A da... Pa kada sam ga skenirao sa novim programom, Windows AntySpyware quartinovao sam neke stvari, nesto iz Kaaza, Warez, eMule i jos neki sto kupi spyware, nesto kao Jopher. Da nije zbog toga sto sam quartioovao? Hm... Zbog cega li je?

[pisem ovo ja, neko da ne bih morao dva puta odgovarati na ista pitanja]
Pomoc!!!
[ leobar021 @ 19.02.2005. 08:11 ] @
hm...Pogledaj postavke
tools-->Internet options-->General-->fonts

Mislim da nema veze sa spyware-om....
[ FLASHY @ 19.02.2005. 10:12 ] @
Sve sam to pogledao, sve je tu u redu...
Pogledao sam sve i u display properties, kao i u My computer>Properties>Advanced>Visual...
[ m4rk0 @ 19.02.2005. 11:45 ] @
Desni klik na desktop / properties / tab "appearance / opcija "advanced" i tu odabiraj fontove po zelji.
[ FLASHY @ 23.02.2005. 18:24 ] @
Ma sve je to bilo ok, ali ipak nije htjelo...
Sada je sve normalno, nakon reinstalacije Windowsa, za koju je moj comp vec bio svjez...