[ Corey @ 19.02.2005. 14:27 ] @
U poslednje vreme uopšte ne mogu da startujem neke filmove ili da započnem drugi.Koristim Ace mega codec pack Pro verziju.Takođe imam pitanje u vezi ovog packa.U listi codeca piše da ima podržan Indeo codec ali nijedan film sa tim codecom ne mogu da pustim!
[ m4rk0 @ 19.02.2005. 15:27 ] @
Ne mogu da se setim da li je u tom codec packu po defaultu cekiran indeo codec. Ipak ti reinstaliraj taj codec pack i izbrisi njegove tragove u registy i pri ponovnoj instalaciji idi na customize i cekiraj indeo codece ( ako nisu ). A sto se tice pucanja MV2 playera..pokusaj da pustis taj isti video zapis preko wmp na primer i pogledaj sta ce se desiti. Ja mislim da je uparavo Ace mega codec pack krivac pucanja MV2 playera jer nudi opciju instaliranja kodeka i onih koji treba i onih koji ne treba. Ja bih ti preporucio da uninstaliras taj codec pack i lepo nabavis ffdshow i indeo codec i miran si, a posebno bih ti preporucio k-lite codec pack.
[ Corey @ 19.02.2005. 21:35 ] @
U drugim Playerima ne puca a probaću da ga reinstaliram.
[ Pali zari @ 27.02.2005. 18:45 ] @
Brate sta se patis sa mv2 uzmi bsplayer 1.0 i zaboravi na pucanje sve pusta sve podrzava i besplatan je.
[ BytEfLUSh @ 27.02.2005. 18:48 ] @
Zašto bi prešao na neki drugi player?! MV2 je odličan player.

Corey, jel uspelo nakon reinstalacije? Koju verziju MV2 koristiš?
[ Corey @ 27.02.2005. 20:05 ] @
Najnoviju MV2Player 0.7.0 RC2 i reinstalacija nije pomogla.Jedino da probam K-Lite codec pack ali problem je što je veliki a imam dial-up.