[ dalmatinac @ 19.02.2005. 19:47 ] @
dobra vecer
nisam siguran jesam li pogodio forim ali ovako stvari stoje kada se podigne xp sam od sebe se spoji na net nema nigdje opcije da se to ukljuci ili iskljuci kad ga prekinem on opet za minut dvi se pokusa spojit gledao sam sa spybot i ezarmor i ad-ware programima i nista nije nasao
jel ko zna kako cu ovo skinit sta triba ucinit jel nije pametno da ga ostavim upaljenog pa da odem
UNAPRIJED HVALA
[ m4rk0 @ 19.02.2005. 20:01 ] @
Control panel / internet options / tab "connections" i cekiraj "never dial a connection" i ok.
[ dalmatinac @ 19.02.2005. 20:32 ] @
iskljuceno on opet isto radi
[ Emil Ranc @ 19.02.2005. 23:47 ] @
Isti problem imao je i jedan ortak, nije ga ni adaware ni spybot skinuo. Kada ti se podigne sistem, startuj taskmanager (ctrl-alt-del) pa idi na processes. Vidi koji ti se proces aktivira, kada pokreće konekciju, odnosno koji proces nestaje, kada konekciju prekineš.

Nakon toga idi na start menu-run i u komandnu liniju upiši msconfig, idi na tab "startup" i isključi dotični proces. Ako tog procesa ovde nema (mislim da ga ni kod ortaka nije bilo) skini sa www.sysinternals.org program autorun ili tako nešto i sa njim isključi dotični proces.

Pozdrav
[ bobanex @ 19.02.2005. 23:51 ] @
Iskljuci sledecu opciju:

start/settings/control panel/network connections/advanced/dial up preferences/autodial/enable autodial by location/my location/