[ ghost2k3 @ 20.02.2005. 10:51 ] @
Naslov sve govori. Ne znam da li se desilo samo od sebe:) ili je burazer nesto cackao, ali u My Network Places nema ikone Entire Network. Kada "gore" ukucam putanju:
my network places\entire network
sve lepo radi.
Cak i sa strane kada ukljucim onaj prikaz stabla ili kako se vec zove stoji lepo
- my network places
- entire netwrok
-home
... bla bla ...
Problem jeste glupav i nije mi o glavu, ali ne mogu da nadjem kako to da ukljucim da ta ikona stoji u folderu M.N.P. i to me nervira.
U total commander-u sve se lepo vidi.
[ Qlex @ 21.02.2005. 02:12 ] @
Pokusaj da unutar podesavanja za Network Adapetere izbrises Client For Microsoft Networks pa da ga opet dodas
[ ghost2k3 @ 21.02.2005. 22:34 ] @
Nije uspelo. Vise me to nervira sto je nestalo, nego sto mi je to zaista potrebno, ali u svakom slucaju hvala.
[ Shadowed @ 22.02.2005. 12:56 ] @
Pogledaj da li u Registry-u u kljucu [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\
Network]
ili [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\
Network] imas REG_DWORD NoEntireNetwork koji je postavljen na 1. ako imas postavi na 0 i restartuj racunar (ako je u prvom navedenom kljucu dovoljno je da se izlogujes i ponovo ulogujes).

E sad, ako je ta mreza domenska onda ovo moze i da ne pomogne jer je moguce da se dobija iz grupne polise (cisto sumnjam da je ovo slucaj al' samo da na pomenem ;)).
[ ghost2k3 @ 22.02.2005. 19:34 ] @
Nemam. Cak sam i napravi jedan i stavio 0, ali nista.
Hvala u svakom slucaju.
[ MacOSX @ 22.02.2005. 19:58 ] @
Probaj kad otvoris explorer i markiras My network places da kliknes na F5 (refresh)
Ili desni klik pa explore samog My network places-a i entire network bi trebao da se pojavi

[ ghost2k3 @ 24.02.2005. 21:57 ] @
Nista se desava. Koliko se ja secam tu su bile tri ikonice neki wizard-i i
entire network, i nije mi jasno kako je to uopste nestalo.