[ Mala021 @ 21.05.2002. 08:47 ] @
Interesuje me da li neko mozda ima nov telefon na prodaju i koja je cena. U svakom slucaju me interesuje cena! Hvala! |
[ Mala021 @ 21.05.2002. 08:47 ] @
[ Bad Habbit @ 22.05.2002. 09:37 ] @
Neznam tacno koja mu je cena ali ti je moj savet da BEZIS sto dalje od toga i da ga ni slucajno nekupujes.Ja sam imao SONY J5 i bio sam srecniji kada sam ga se resio i prodao nego kada sam ga kupio.Nema on neke generalne mane ali je mnogo nekako obojan telefon i prosto je napor koristiti ga.Inace, J6 je isto sto i J5 samo sto na maski ima neke male reljefe a J5 to nema.U tom rangu cene mizes kupiti dosta telefona, pre svega mislim na recimo M35 , a mozda cak i S35 koji su bas kvalitetni telefoni za razliku od J5.
Znaci BEZI OD TOGA KOLIKO TE NOGE NOSE. [ Serbian Fighter @ 22.05.2002. 17:40 ] @
Telefon kosta preko 300 dm , a ne vredi toliko. Slazem se sa Bad Habbitovom savetom da za te pare mozes mnogo boljih telefona uzeti.
Preporuke su ti da prvo pogledas Ericsson t20 , Nokiu 3330 , Siemense x35 i c45. U obzir dolaze jos neki telefoni , ali za sada obrati paznju na ove. [ Vlada_85 @ 22.05.2002. 23:04 ] @
Predlažem ti da pročitaš text-test (moj subjektivni) , koji se nalazi ovde http://www.elitesecurity.org/tema.php?TopicID=7468#56059 ... bar pročitaj deo o J5, pošto ti je on skoro isti sa J6, kao što Milan reče
[ Serbian Fighter @ 22.05.2002. 23:28 ] @
A mozes i objektivni na www.telfon.net
![]() Doduse za J7 , ali sve je to u principu isto ![]() http://www.telfon.net/telefoni/sony_cmd_j7.htm [ MatezYU @ 15.06.2002. 18:22 ] @
Nisam mogao da odolim, a da ne napisem nesto o Sony telefonima... Interesanto je da ga svi kude, ali istovremeno ne znaju za njegove prave vrednosti, koje po meni cine jedan pravi kvalitetni telefon!!!
![]() [ Serbian Fighter @ 15.06.2002. 20:04 ] @
Devojka ima opise , testove , poslao sam i rekao gde da gleda i neka sama odluci.
Inace , nije li ti malo cudno to sto si jedini koji brani? [ MatezYU @ 15.06.2002. 21:02 ] @
Xm... Devojci si predlozio da kupi t-20, 3330 ili x35 ili c45?!
![]() Evo sta mislim o t-20 telefonu: kao prvo jako mi je antipaticnog izgleda, a i nema nista od funkcija! Ne zna da sabere 2+2! Uz to jako je debeo i svi ga zovu "buca"! Jedino mu je baterija dobra i telefon moze da drzi preko 5-6 dana uz normalno koriscenje ali ni cudo kada je sav od baterije!!! Meni mu je prespor i prikazuje 2 reda teksta kao svojevremeni alcatel db!!! 3330 je preskup za svoje mogucnosti a funkcije koje nudi u odnosu na 3310 nisu nista revolucionarne!!! Ima wap, 100 memorije za phonebook i dva pokretna screensavera koji dosade za 5 min!!! Nista posebno!! A siemens c45!? ![]() Jednio postujem s35 telefon!!! Njega sam koristio krace vreme i mogu reci da je bolji od svih siemens telefona u gore spomenutoj klasi!!! Ima veliki display, dobru grafiku i tasteri su mu mnogo bolji nego ovi gumeni kod c35-ice!!! Covek ne zna da li je pritisnuo taster ili ne pa mora da ukljuci ono pucketanje!!! A to pucketanje zna da nervira neke ljude!!! Jedino jedno moram priznati da nokia ima najbolju i najkvalitetniju tastaturu!!! Sto jes' jes!!! Tu kad snisnes nema da omane!!! Inace moje subjektivno misljenje u odnosu na cenu mogucnosti i kvalitet je: SONY iz txe BeST!!! [ GSM @ 15.06.2002. 21:40 ] @
Mladicu, molio bih te da na ovom forumu nikog ne prisiljavas da se slozi sa tvojim misljenjem, da u izrazavanju manje koristis !!! jer deluje iritiraijuce na druge clanove i moze se pogresno protumaciti.
Modeli telefona... To je prica kojoj nema kraja i zato je ne treba ni zapocinjati. Ako se tebi nesto ne svijda ne znaci da nekom drugom nece biti dobro. Recimo, u svom dugogodisnjem radu imao sam priliku zaista jako mnogo telefona promeniti sto kao vlasnik istih, sto kao tester. Shvatio sam dosta stvari na taj nacin i o ljudima i o telefonima. Za svakog ima nesto savrseno. Korisnici ovog foruma kude Sony zbog toga sto telefoni koje su provizodili (vise ne postoje kao zasebna firma) bili vrlo cesto promasaji, a skoro uvek nedovrseni. Zlatno pravilo je ne sudi po najboljem modelu. Treba se setiti paklice (z1 , z1+), stanglice (c1 , c5), a o starijim modelima da ne govorimo. Ukupna slika o Sony-ju kao proizvodjacu je losa jer je dosta gresaka bilo. Moj ljubimac je kratko vreme bio Z5 koji je dimenzijama i funkcijama bio dosta ispred konkurencije, ali opet stara boljka... kuciste tog telefona je bilo od najjeftinije plastike, antena kao da si u kutiju sibica zakucao ekser, tastatura isto loseg kvaliteta. To jako kvari sliku. Ericsson t20e - bombica. Telefon je za pare za koje se moze nabaviti (oko 200dm) ima jako mnogo funkcija i jako visok kvalitet izrade. Vidim da ga devojke jako vole, a i populacija ispod 18 godina starosti. Nokia 3310 / 3330 - O razlikama je pricano na forumu, nisu velike ali su znacajne. Ukoliko neko zaboravlja ovom telefonu je ipak vise od godinu i po dana i to cini svoje, 3410 i 3510 su mnogo napredniji. Siemens x35 - Vrlo ekonomicna serija telefona kod kojih za novac koji dajes dobijas mnogo. c35 je za 150dm koliko otprilike kosta fenomenalan telefon, ako to ne mislis , razmisli sta drugo za taj novac mozes kupiti. Voleo ti Siemens ili ne, svidjao ti se izgled ili ne, to je ono sa cime se svako slaze. Siemens c45 - Vidim da se vecini ljudi koja ga je kupila svidja. Za taj novac bilo bi izlisno ocekivati vise, i mada telefon ima par nedostataka (o kojima je takodje diskutovano) moze se reci da je uspesan. Primer neuspesnog je x30 serija. Bosch - Siemens modeli. I za kraj, pre zatvaranja teme. Sony jX: J5 , J6 , J7 , J70 Mala ralizka u performanasama od modela do modela. U izgledu takodje, ali ne i u ceni! Naravno J70 je sasvim solidan teleofon, ali za novac koji se za njega treba izdvojiti moze se naci bolji! Ima dosta mana pre svega dimenzije i tastatura, a mislim da za sve ljude koji su se navikli na Nokiu , Ericsson i Siemens treba spomenuti malko konfuznu navigaciju po menijima. Koristite oko odabira temu: http://www.elitesecurity.org/tema.php?TopicID=8895 U njoj je sve lepo objasnjeno i obradjeno. Ova tema je zakljucana: Datum i vreme: 15 Jun 2002 09:30 pm Pitanja na kontakt mail. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|