[ Ramirez @ 22.02.2005. 22:58 ] @
Pa da pocnem... uspeo sam da napravim malu aplikaciju koristeci mysql api... Aditional include directories: "C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 4.1\include";"C:\MySQL++\lib" Aditional library directories: "C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 4.1\lib\opt" Aditional dependecies: libmysql.lib mysql++.lib sam buildovao i kopirao u c:\winnt\system32 (nalazi se i u c:\mysql++\release Ali kada pocnem da koristim mysql++ nastaje problem: win32 error LNK2019: unresolved external symbol "public: __thiscall mysqlpp::Connection::~Connection(void)" (??1Connection@mysqlpp@@QAE@XZ) referenced in function _main Kod koji pokusavam da kompajliram jeste neki od primera koji dolaze uz sam mysql++. Kada se pokrene neki od .vcproj fajlova moguce je uraditi build, ali ako ja napravim svoj win32 projekat dobijam navedeni error prilikom linkovanja... isti error dobijam i kada .vcproj i prateci .cpp fajl iskopiram na neko drugo mesto... gledao sam sve moguce putanje i sve mi izgleda OK ali ja ne mogu da uradim build... Resio sam problem.... obrisite temu.... posto ja ne mogu????? |