[ Slobelix @ 24.02.2005. 07:25 ] @
| Pogledajte moju galeriju slika na adresi http://slobelix.fotopic.net/ .
Jedan deo slika je od letos , napravljene su u okolini Kotora ,u Boki Kotorskoj.
Deo slika sam napravio sa Olympus c220 zoom a deo sa Samsung digimax 370.Galerija o Boki je Olympusova a Vatromet i Svastara (pretezno) su slikani Samsungom.
To su sve "turisticki aparati" ali uz malo napora mogu i da posluze.
Posebno Samsung koji uz mnogo namestanja i uz dobro osvetljenje moze da napravi odlicne slike.Mozda je ovo mala pomoc onima koji hoce da kupe ovaj aparat, da vide kako se pokazao u praksi.
Pozdrav Sloba
[broker] obrisana reklama za sajt sa referalom. |
[ dragancesu @ 24.02.2005. 11:59 ] @
Covek je ponudio svoju galeriju, ali ako pogledate taj servis videcete da bi mogao da se lepo iskoristi.
fotopix.net je free, daje 250 mb prostora, 5 galerija, a slike se mogu slati putem upload sa sajta, ftp ili poslati postom. Ovo zadnje je interesanto posto se galerija u koju ce biti postavljeno vidi iz email adrese, u stvari saljete sliku na njihov email, ali sa prijavljene adrese, trebalo bi da je dovoljno tu adresu staviti u reply-to i onda svi zainteresovani mogu slati slike.
Ima li zainteresovanih za ovako nesto?
[ Slobelix @ 24.02.2005. 12:54 ] @
Lepo si to zamislio ali da bi slika bila postavljena u galeriju mora user da je odobri.
Znaci , treba ti jos moja sifra na fotopic.net.Bez toga bi ceo poduhvat bio samo gubljenje vremena.
Slobelix
broker: Izbacen uvredljivi deo poruke
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.